Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Τη βίαιη προσαγωγή αστυνομικών αποφάσισε το Δικαστήριο

Εξαιτίας της απουσίας των δυο αστυνομικών γιων του φερόμενου ως βασικού πρωταγωνιστή από το δικαστήριο στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, που είχαν κληθεί ως μάρτυρες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο αποφάσισε τη βίαιη προσαγωγή τους.

Πιο αναλυτικά, οι δύο αστυνομικοί επρόκειτο να καταθέσουν σήμερα στο δικαστήριο αλλά επικαλούμενοι φόβους για την ασφάλεια τους, δεν εμφανίστηκαν ποτέ στη δικαστική αίθουσα. Οι φόβοι τους, δε, όπως ανέφερε η πλευρά της υπεράσπισής τους στηρίζονται στο γεγονός ότι κάποιος είχε βγάλει όπλο στη δικαστική αίθουσα για την ίδια υπόθεση.

Σε καταγγελία που έδωσε η ξαδέρφη του αδικοχαμένου Μάριου στο δικαστήριο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο 73χρονος κατηγορούμενος ο οποίος υπήρξε στενός φίλος της οικογένειας, ευθύνεται για τη δολοφονία.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις η μάρτυρας ανέφερε πως η οικογένεια πιστεύει ότι κάποιος χτύπησε το Μάριο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. «Έτσι εξηγείται και το τόσο αίμα του Μάριου στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του» είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας, συμπληρώνοντας πως ο κατηγορούμενος «ήταν έξυπνος, όσο ήταν στα νερά του, του χάλασε τη δουλειά η εμφάνιση των συγγενών» οι οποίοι και επέμεναν να ειδοποιηθεί για την απαγωγή η αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα