Δολοφονία γυναικών στον Έβρο: Τα τρία σενάρια της αστυνομίας - Εξετάζεται η εμπλοκή τζιχαντιστών

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η δολοφονία των τριών γυναικών που βρέθηκαν μαχαιρωμένες στον Έβρο.

Οι τρεις γυναίκες φαίνεται πως είναι από την Συρία, η μία 30-35 ετών, η δεύτερη μία νεαρότερη γυναίκα, και μία ανήλικη.

Η αστυνομία δεν αποκλείει το γεγονός οι τρεις γυναίκες να είχαν συγγένεια μεταξύ τους και ότι μπορεί να πρόκειται για μητέρα με κόρες.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο μαχαίρια στρατιωτικού τύπου, ενώ με τα μέχρι στιγμής στοιχεία εικάζεται πως τα άτομα που έπραξαν την αποτρόπαια δολοφονία ήταν δύο.

Μάλιστα, ο θάνατος

των γυναικών φαίνεται να ήταν μαρτυριός καθώς πριν τις κατασφάξουν τις έδεσαν με σχοινί.

Η αστυνομία φαίνεται νηα εξετάζει τρία σενάρια:

Το πρώτο σενάριο το οποίο είναι και πιο πιθανό, έχει να κάνει με παραδειγματική τιμωρία των γυναικών από διακινητές.. Με βάση αυτό το σενάριο οι δράστες θέλησαν να στείλουν κάποιο μήνυμα είτε σε ανθρώπους που κάνουν επίσης διακίνηση, είτε στους μετανάστες-πελάτες τους.

Το δεύτερο σενάριο θέλει το έγκλημα να φορά ενδοοικογενειακή διένεξη. Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το ίδιο περιβάλλον και το έγκλημα να έγινε για λόγους ήθους.

Το τρίτο είναι πως πρόκειται για έγκλημα τζιχαντιστών. Το σενάριο αυτό στηρίζει μεν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ο οποίος μιλώντας στο ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι ενδέχεται να πρόκειται για θρησκευτικό έγκλημα, κάτι το οποίο συμπεραίνεται από τον τρόπο που ήταν δεμένες οι γυναίκες και τα αντικείμενα που βρέθηκαν γύρω τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα