Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Η δίκη αναβλήθηκε για τις 19 Σεπτεμβρίου, στο δικαστήριο και η Βικτώρια Καρύδα

Aναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στη Βούλα, τον Οκτώβριο του 2018.

Η εκδίκαση της υπόθεσης σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου αναβλήθηκε μετά από αίτημα της υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, καθώς ο δικηγόρος τους δικάζει σε άλλο δικαστήριο. Αίτημα στο οποίο συναίνεσε και ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής. Συγκεκριμένα, η δίκη θα συνεχιστεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2022.

Σημειώνεται ότι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι δύο αδέλφια, Βούλγαροι υπήκοοι, οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί

σε ισόβια ο ένας και σε 10ετή κάθειρξη ο άλλος.

Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Μαρακάκης, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής που εκπροσωπεί την σύζυγο του θύματος, Βικτωρία Καρύδα, ανέφερε: «Χθες το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ένας εκ των μαρτύρων που είχαν κληθεί στην προδικασία αλλά δεν είχε κληθεί στο δικαστήριο δολοφονήθηκε την περασμένη Τρίτη. Είχε αναγνωρίσει τον δράστη της δολοφονίας Μακρή».

Επίσης, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μαρακάκης είπε ότι ελπίζει πως από το κινητό του δράστη της δολοφονίας του μάρτυρα μπορεί να βρεθούν στοιχεία που θα αποκαλύψουν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Μακρή.

Στο δικαστήριο παρέστη η σύζυγος του επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα