Δολοφονία Ειρήνης Λαγούδη: «Είμαι αθώος. Θα αποδείξω την αθωότητά μου» λέει ο γιατρός και πρώην σύντροφός της

«Είμαι αθώος, θα αποδείξω την αθωώτητά μου». Με αυτές τις λέξεις ο άνθρωπος που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη προσπαθεί να απομακρύνει από πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση.

Ο γιατρός και πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη, σύμφωνα με το protothema, σε όσα λέει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τους ξεκαθαρίζει πως «δεν γνωρίζει τίποτα και δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά». Με κατηγορηματικό τρόπο τους λέει: «Είμαι αθώος».

Ωστόσο

τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί από τον Εισαγγελέα Αγρινίου για κατάθεση σχετικά με το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ενώ οι διωκτικές αρχές αναμένουν από τον γιατρό να παρουσιαστεί οικειοθελώς αφού αν δεν γίνει αυτό θα εκδοθεί ένταλμα.

Η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται ότι έδωσε μάχη για να σωθεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν υπήρχουν δύο φυσικοί αυτουργοί. Ο ένας έβαλε φωτιά και ο δεύτερος φρόντισε να μην μπορέσει να βγει η γυναίκα από το αυτοκίνητο.
Στο στόχαστρο του Εισαγγελέα, υπάρχουν ακόμη δυο πρόσωπα τα οποία τοποθετούνται στη σκηνή της δολοφονίας.

Πρόκειται για δυο άτομα με άμεση σχέση με τον ηθικό αυτουργό, άτομα τα οποία όλα δείχνουν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος τους.

Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η 44χρονη γυναίκα βρήκε μαρτυρικό ασφυκτικό θάνατο μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι πάλεψε για να βγει, βρέθηκε αποτύπωμα από το παπούτσι της τόσο στον ουρανό του αυτοκινήτου, όσο και στο πίσω τζάμι του Ford Ka.

Είναι άγνωστο ωστόσο αν τα αποτυπώματα αυτά δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια πάλης με τους δολοφόνους της, στην προσπάθειάς της να διαφύγει ή είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να σπάσει το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου καθώς το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά και ζητούσε καθαρό αέρα και οξυγόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία Ειρήνης Λαγούδη, Είμαι,dolofonia eirinis lagoudi, eimai