Δημοτικά - Νηπιαγωγεία: Ο προγραμματισμός για το επόμενο σχολικό έτος, τι θα ισχύσει με τα ολοήμερα σχολεία

Με εγκύκλιο το Υπουργείο Παιδείας ζητά από τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της χώρας να προγραμματίσουν το εκπαιδευτικό τους έργο για το σχολικό έτος 2022-2023.

Το Υπουργείο Παιδείας με τις παρακάτω εγκυκλίους θέτει υπόψη των Στελεχών της Εκπαίδευσης

και των Συλλόγων
Διδασκόντων θέματα που αφορούν στην εκπαιδευτική και μαθησιακή διαδικασία, προκειμένου τα Δημοτικά Σχολεία της χώρας αλλά και τα νηπιαγωγεία να προγραμματίσουν το εκπαιδευτικό τους έργο για το σχολικό έτος 2022- 2023.

Στην αναλυτική εγκύκλιο επισημαίνεται ότι μέχρι την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 πρέπει να έχει οριστικοποιηθεί ο αριθμός μαθητών/τριών στα τμήματα της Πρωινής Ζώνης και στα τμήματα του προαιρετικού ολοήμερου προγράμματος.

Παράλληλα Διευθυντές/τριες-Προϊστάμενοι/ες των Δημοτικών Σχολείων, στα οποία θα λειτουργήσει Ολοήμερο Πρόγραμμα κατά το προσεχές σχολικό έτος 2022-2023, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν μέχρι τις 23 Μαΐου 2022, στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ονομαστική κατάσταση των εγγραφέντων μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, ανά τμήμα λειτουργίας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο οικίας).

Δείτε την Εγκύκλιο για τα Δημοτικά ΕΔΩ

Δείτε την Εγκύκλιο για τα Νηπιαγωγεία ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοτικά - Νηπιαγωγεία,dimotika - nipiagogeia