Δημοσιογραφία, ενημέρωση και ... «χαβούζα»

Σε μικρή ιστοσελίδα που ασχολείται με συγκεκριμένο χώρο, αναρτήθηκε, όπως μας ενημέρωσαν σήμερα, ένα σχόλιο με επίθεση εναντίον του Dikaiologitika.gr για δήθεν ...fake αποκλειστικό. Ναι έτσι έγραψαν, όχι fake news αλλά «fake αποκλειστικό».

Νέα ορολογία προφανώς. Αλλά αυτό είναι θέμα εκείνου που καταλαβαίνει (;) τι γράφει. Προσπαθώντας να καταλάβουμε

τι ακριβώς ενόχλησε , ήταν ένα έγγραφο του ΑΣΕΠ το οποίο φυσικά βρισκόταν στην διαύγεια απ΄ όπου το εντόπισαν τα Dikaiologitika.gr.

Η μικρή ιστοσελίδα, εξαπέλυσε λοιπόν επίθεση επειδή είχε, λέει, αναρτήσει το συγκεκριμένο θέμα λίγο νωρίτερα και άρα δεν ήταν αποκλειστικό δικό μας αλλά δικό της. Ετσι λοιπόν εφηύρε και τον όρο «fake αποκλειστικό».

Δεν επρόκειτο να ασχοληθούμε ,όπως δεν ασχολούμαστε και με διάφορες άλλες παρασιτικές οντότητες του διαδικτύου που στην προσπάθειά τους να κερδίσουν αναγνώστες ( και κυρίως λεφτά) επιδίδονται στην γνωστή τακτική της επίθεσης σε δήθεν ανταγωνιστές.

Το σχόλιό μας υπάρχει απλά και μόνον επειδή είχαν κάνει ονομαστική αναφορά και μάλιστα με απειλές οτι θα είναι η τελευταία φορά διότι ,λέει πάλι, έχουμε κι άλλες φορές πάρει δικά τους «αποκλειστικά».

Λίγες πληροφορίες μόνο , αποκλειστικά για τους δικούς μας αναγνώστες σε περίπτωση που ενδιαφέρονται, μέσα στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου: Τα Dikaiologitika.gr απασχολούν πολλούς εργαζόμενους, με πλήρεις σχέσεις εργασίας, τους οποίους φυσικά και πληρώνουν στην ώρα τους και λόγω της πολύ υψηλής αξιοπιστίας και επισκεψιμότητάς τους έχουν συνεργασία με όλα τα μεγάλα κέντρα διαφήμισης στην Ελλάδα.

Επίσης για να προσφέρουν καλύτερη και πιό έγκυρη ενημέρωση, επενδύουν και σε τεχνολογίες αλλά και σε υπηρεσίες όπως είναι η νέα ιστοελίδα news4health.gr που ήδη ξεκίνησε την αξιοσημείωτη διαδρομή της στον ευαίσθητο χώρο της υγείας. Και σύντομα έρχονται και άλλες δράσεις που θα δείτε στις οθόνες σας.

Τέλος, η OPINIONPOST AE, η εταιρία που διαχειρίζεται τις γνωστές ιστοσελίδες δεν έχει αφεντικά, πάτρονες ή άλλα συμφέροντα γι αυτό και δεν χτυπά πόρτες κομματικών ή άλλων παραγόντων ζητώντας χρήματα και προσφέροντας (φτηνή συνήθως) εξυπηρέτηση.

Γι αυτό και συνεχίζουμε να προσφέρουμε ειδήσεις και ενημέρωση αφήνοντας σε άλλους να κινούνται στην «χαβούζα» που έχουν μάθει να κολυμπούν.

Υ.Γ Εννοείται οτι δεν θα ασχοληθούμε άλλο

Keywords
Τυχαία Θέματα