Δημήτρης Φιντιρίκος: Συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή της διάρρηξης στο σπίτι του στη Βούλα, τα ουρλιαχτά της οικιακή βοηθού

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στο σπίτι του στη Βούλα, δημοσίευσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή που οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, στην Βούλα, δημοσίευσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, που δημοσίευσε ο επιχειρηματίας, ακούγονται καθαρά τα ουρλιαχτά της νεαρής οικιακής βοηθού, όταν αντίκρισε τον διαρρήκτη.

Ο δράστης πρόλαβε και βγήκε από το σπίτι έχοντας στην κατοχή του τα κλοπιμαία. Συγκεκριμένα,

όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ο διαρρήκτης άρπαξε πέντε ρολόγια χειρός, μεταξύ των οποίων και δυο rolex.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που εκλάπησαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε τη δουλειά της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών», έγραψε ο Δημήτρης Φιντιρίκος στο Instagram.

Ο επιχειρηματίας δημοσίευσε και ένα βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού, στο οποίο ακούγονται οι κραυγές της οικιακής βοηθού. «Απλά ακούστε τον ήχο για να καταλάβετε ότι τα αντικείμενα δεν έχουν σημασία αλλά το σοκ των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τους ληστές. Είναι πραγματικά σοκαριστικό ντροπή στην κοινωνία μας», έγραψε ο επιχειρηματίας.

Υπενθυμίζεται οτι ο επιχειρηματίας έπεσε θύμα διάρρηξης στη μονοκατοικία του στη Βούλα το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, 17 Απριλίου. Την ώρα που ο σύντροφος της Κατερίνας Δαλάκα έλειπε από το σπίτι, άγνωστος δράστης μπήκε στο τριώροφο και έκλεψε 5 ρολόγια, για να γίνει αντιληπτός από την οικιακή βοηθό που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, περίπου στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, ένας άγνωστος άνδρας, αφού πήδηξε την περίφραξη, παραβίασε το παράθυρο του δευτέρου ορόφου, μπήκε στο τριώροφο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου στη Βούλα και έκλεψε πέντε ρολόγια, τα δύο εξ αυτών Rolex.

Στο σπίτι εκείνη την ώρα βρισκόταν η οικιακή βοηθός, η οποία αντιλήφθηκε την ύπαρξη του δράστη. Όμως, μέχρι να καλέσει την Αστυνομία, ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

#ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΦΙΝΤΙΡΙΚΟΣ #ΔΙΑΡΡΗΞΗ #ΒΙΝΤΕΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Φιντιρίκος, Συγκλονιστικό, Βούλα,dimitris fintirikos, sygklonistiko, voula