Δήμαρχος Τήλου για κορονοϊό: «Πέρασα δύσκολα, άλλο να το ακούς και άλλο να το ζεις»

Η δήμαρχος Μαρία Καμμά περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε παλεύοντας με τον ιό παρέα με τον πατέρα της.

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Ευτυχώς ο τριπλός εμβολιασμός μου, αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου Ρόδου, που δουλεύει με αυτοθυσία με βοήθησαν και ετοιμάζομαι να πάρω εξιτήριο», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, η δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά.

Νόσησαν πρώτα οι γονείς της

«Πρώτα νόσησε η μητέρα μου, που ήρθε από τη Ρόδο στην Τήλο. Στη συνέχεια ακολούθησε ο πατέρας μου ο οποίος λόγω

μιας σοβαρής ασθένειας από την οποία πάσχει, μεταφέρθηκε με κάψουλα στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Λίγο μετά έμαθα ότι αρρώστησα και εγώ», περιγράφοντας την αρχή της οικογενειακής της περιπέτειας.

«Έμεινα στο ίδιο δωμάτιο με τον πατέρα μου –συνέχισε η δήμαρχος- επειδή χρειάζεται ειδική φροντίδα. Ενώ πίστευα ότι θα περνούσα τον κορονοϊό ελαφρά, παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στο δεξιό πνεύμονα μου με αποτέλεσμα να περάσω δύσκολα. Πρέπει να σας πω, ότι άλλο να το ακούς και άλλο να το ζεις…

Ευτυχώς τόσο ο εμβολιασμός μου όσο και το προσωπικό, το ελάχιστο που έχει απομείνει, με βοήθησαν και σήμερα ετοιμάζομαι μαζί με τον πατέρα μου να πάρουμε εξιτήριο. Στον πατέρα μου χορήγησαν μονοκλωνικά αντισώματα, ήταν ο πρώτος που τα έλαβε στη Ρόδο και σήμερα είναι καλύτερα από πριν», είπε μεταξύ άλλων η κ. Καμμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμαρχος Τήλου, Πέρασα,dimarchos tilou, perasa