Δήμαρχος Φούρνων Κορσεών: "Βλέπω τη σημαία να κυματίζει"

Διαψεύδει τον Τούρκο πρωθυπουργό ο Μπιναλί Γιλντιρίμ ο Δήμαρχος Φούρνων Κορσέων, Ιωάννης Μαρούσης, ο οποίος δήλωσε ότι βλέπει την ελληνική σημαία να κυματίζει στη βραχονησίδα Ανθρωποφάγος.

"Η σημαία κυματίζει" δήλωσε ο κ. Μαρούσης στην Ναυτεμπορική νωρίτερα σήμερα.

Ο κ. Ιωάννης Μαρούσης επιβεβαίωσε ακόμη το γεγονός της τοποθέτησης ελληνικής σημαίας σε βραχονησίδα κοντά στους Φούνρους, αναφέροντας ότι το περιστατικό έγινε από νεαρούς που είχαν επισκεφθεί το νησί για τις διακοπές του Πάσχα.

Παράλληλα,

πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star αναφέρουν ότι τοποθετήθηκαν 5 σημαίες σε 5 βραχονησίδες εις μνήμην του αποθανόντος σμηναγού, Γεώργιου Μπαλταδώρου, που έχασε τη ζωή του όταν το Mirage 2000-5 που πιλοτάριζε κατέπεσε στη θάλασσα, καθώς επέστρεφε από επιχείρηση αναγνώρισης και αναχαίτισης τουρκικών F-16 στο Βόρειο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας από τους νεαρούς που φέρονται να τοποθέτησαν τις σημαίες δήλωσε στο τηλεοπτικό σταθμό Star ότι ένα γιοτ κατέβασε τη μία ελληνική σημαία, το οποίο εκτιμά ότι επρόκειτο για κατασκοπευτικό πολιτικό σκάφος, όπως υποστηρίζεται σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα