Δικηγόρος των ΗΠΑ υποστηρικτής του Τράμπ, ζητά να οδηγηθεί στο «εκτελεστικό απόσπασμα» ο Mike Pence

Ο διευθύνων σύμβουλος της Parler, πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, η οποία είναι δημοφιλής ανάμεσα στους συντηριτικούς ανέφερε πως αφαίρεσε δημοσίευση του δικηγόρου Lin Wood που ζητούσε την εκτέλεση του αντιπροέδρου Mike Pence από «εκτελεστικό απόσπασμα».

Ο Wood, φανατική οπαδός του Ντοναλντ Τραμπ, είπε στο CNN «Δεν έκανα καμία απειλή, δεν πιστεύω στη βία. Πιστεύω στη κυριαρχία του νόμου».

«Έχω αξιόπιστα στοιχεία

πώς ο αντιπρόεδρος Pence έχει εμπλακεί σε πράξεις προδοσίας. Τα σχόλια μου ήταν ρητορικά. Κάθε δημοσιογράφος θα πρέπει να μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει αυτό. Αν οι πληροφορίες μου είναι ακριβής, ο νόμος θα απευθύνει τι τιμωρία, αν υπάρχει κάποια, θα έπρεπε να ασκηθεί στον Pence όπως με όλους τους εγκληματίες» είπε ο δικηγόρος.

Εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ δήλωσε για το γεγονός, «Είμαστε ενήμεροι για τα σχόλια και παίρνουμε όλες τις απειλές κατά των προστατευόμενων μας πολύ σοβαρά».

Σύμφωνα με το CNN, ο δικηγόρος αποκλείστηκε μόνιμα από το twitter, αφού φαίνεται να προώθησε τον ξεσηκωμό στο Καπιτώλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα