Δίκη Πισπιρίγκου: Στο δικαστήριο Ρούλα και Μάνος, τι λέει ο Κούγιας

Στο δικαστήριο έφθασε ο Μάνος Δασκαλάκης, που αναμένεται να καταθέσει ως πρώτος Μάρτυρας για τα αίτια του θανάτου της Τζωρτζίνας.

Στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο έφτασε πριν από λίγο ο Μάνος Δασκαλακης που πρόκειται να καταθέσει ως πρώτος Μαρτυρας για τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζινας.

Προσερχόμενος παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων απέφυγε για ακόμη μια φορά να απαντήσει.

«Δεν ειναι σημαντική η κατάθεση»

Πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά χαρακτήρισε

την υπόθεση Πισπιριγκου ο Αλέξης Κουγιας καταλογίζοντας ευθύνες στην ιατροδικαστική και επιστημονική κοινότητα ιδίως δε στους δυο ιατροδικαστές που συνέταξαν το πόρισμα για τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζινας τους κ Καρακουκη και Καλόγρια, για τους οποίους είπε ότι είναι «καριεριστες πολυτελείας».

Αναφορικά με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα Μανου Δασκαλακη, ανέφερε ότι δεν είναι σημαντική όσο οι αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DNews (@dnews.gr)

Παρούσα και η κατηγορουμένη

@dnews.gr Έφτασε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο δικαστήριο. Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την 33χρονη μητέρα από την Πάτρα που είναι προφυλακισμένη για ανθρωποκτονία από πρόσθεση των τριών παιδιών της. Πρώτος μάρτυρας κατηγορίας θα είναι ο πατέρας των παιδιών και πρώην άντρα της Μάνος Δασκαλάκης. #pispirigou #daskalakis #fy #foryougreece #greecetiktok #dnewsgr ♬ πρωτότυπος ήχος - Dnews.gr

#ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δίκη Πισπιρίγκου, Έφτασε, Μάνος Δασκαλάκης, Κούγιας,diki pispirigkou, eftase, manos daskalakis, kougias