Δικαίωση Dnews: Αλλάζει το όριο πελατών μέσα στα καταστήματα

Την λειτουργία του λιανεμπορίου στην Αχαΐα με την μέθοδο click in shop, στη Θεσσαλονίκη με click away ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Σε αναστολή παραμένουν τα καταστήματα στη Κοζάνη. Τέλος, πρόκειται για δικαίωση του Dnews καθώς αλλάζει το όριο

πελατών σε καταστήματα λιανικής.

Ανοίγουν τα καταστήματα στην Αχαΐα με click in shop, στη Θεσσαλονίκη με click away. Χτες το Dnews με ρεπορτάζ του είχε τονίσει το οξύμωρο των αποφάσεων των λοιμωξιολόγων, πώς γίνεται στα σούπερ μάρκετ να έχει μπει κανόνας για έναν πελάτη ανά 20 τ.μ. ενώ στα καταστήματα να έχει μπει πλαφόν ατόμων ανεξαρτήτως τετραγωνικών. Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών, ανεξαρτήτως εμβαδού ήταν τα 20 άτομα. Αυτό από σήμερα αλλάζει.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αίρεται το πλαφόν των 20 ατόμων και πλέον η αναλογία έχει ως εξής: Για επιφάνειες καταστημάτων έως 500 τετραγωνικά, 1 άτομο ανά 25 τετραγωνικά. Για επιφάνειες άνω των 500 τετραγωνικών, για κάθε 100 τετραγωνικά πλέον των 500, επιτρέπεται ένας πελάτης.

Ανοίγουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Την επαναλειτουργία για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ από τη Δευτέρα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, τα πρακτορεία ανοίγουν τη Δευτέρα 12 Απριλίου και σε αυτά οι πελάτες των επιχειρήσεων θα μπαίνουν ανάλογα με τα τετραγωνικά του κάθε καταστήματος. Από το άνοιγμα εξαιρούνται τα πρακτορεία ΟΠΑΠ Play.

«Από Δευτέρα επαναλειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ, με εξαίρεση το ΟΠΑΠ play» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ειδικότερα εντός των καταστημάτων θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα