Διευθυντής πνευμονολογικής Ευαγγελισμού για Οικονομόπουλο: Το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι θα πρέπει να εμβολιαστούμε

Στο μήνυμα που βγαίνει από το παράδειγμα του Νίκου Οικονομόπουλου αναφέρθηκε ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", ενώ σχολίασε και τις τελευταίες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά.

«Το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι πρέπει να εμβολιαστούμε», τόνισε ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» Γιώργος Μπουλμπασάκος, με αφορμή την περίπτωση του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό.

«Τον παρακολουθούμε και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει, να πάει καλά, και να τελειώσει

με αυτήν την περιπέτεια» ανέφερε ο κ. Μπουλμπασάκος, μιλώντας στο MEGA, υπογραμμίζοντας τη σημασία των εμβολιασμών, αλλά και τη σοβαρότητα της σημερινής κατάστασης.

Ο ίδιος, άλλωστε, έκρουσε τον «κώδωνα του κινδύνου», σημειώνοντας ότι «το τελευταίο κλίμα στις εφημερίες δεν είναι καλό», καθώς, όπως είπε, έχουν αυξηθεί οι εισαγωγές, ενώ χθες συγκεκριμένα, δόθηκε «μάχη» προκειμένου να βρεθούν κρεβάτια για τους ασθενείς.

Μάλιστα, ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής του «Ευαγγελισμού» αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά σε σχέση με το εμβόλιο και τον κορονοϊό.

«Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν τον ρόλο τους, από τη θέση που έχουν [...], τυχαίνει να είναι και πρότυπα. Τελικά μερικοί προσφέρουν αρνητικά παραδείγματα. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Η προσπάθεια που κάνει όλη η χώρα δεν μπορεί να ακυρώνεται από τέτοιες απόψεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα ήθελα άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με ιατρική να ασχολούνται με ιατρικά θέματα» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Φανταστείτε εμένα να θέλω να δώσω συμβουλές στον κ. Τσιτσιπά για το πώς θα σερβίρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα