Δένδιας: «Ο πρωθυπουργός έθεσε όλα τα σημαντικά θέματα στο Κογκρέσο»

Ευτυχής που παρακολούθησε την ιστορική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο, δηλώνει με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός έθεσε όλα τα μεγάλα ζητήματα για την Ελλάδα, την περιοχή μας και τις σχέσεις με τις ΗΠΑ», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος συναντήθηκε την Τρίτη και με τον Αμερικανικό ομόλογό του, 'Αντονι Μπλίνκεν.

Αισθάνομαι ευτυχής που παρακολούθησα την ιστορική ομιλία του @PrimeministerGR Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο, στην οποία έθεσε όλα τα μεγάλα ζητήματα για την Ελλάδα, την περιοχή μας και τις σχέσεις με τις ΗΠΑ (φωτογραφία ΕΡΑ). pic.twitter.com/LigpzVb0x7

Nikos Dendias (@NikosDendias) May 17, 2022

«Είχαμε μια γόνιμη συνάντηση με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Aντ.Μπλίνκεν, στην οποία αναδείχθηκε η σημασία των στρατηγικών σχέσεων Ελλάδας-ΗΠΑ. Εποικοδομητική συζήτηση για την κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή και τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο, Κυπριακό και Δ. Βαλκάνια», έγραψε στη συνέχεια στο Twitter.

Είχαμε μια γόνιμη συνάντηση με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ A.Blinken, στην οποία αναδείχθηκε η σημασία των στρατηγικών σχέσεων ??&??. Εποικοδομητική συζήτηση για την κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή & τις εξελίξεις σε Αν. Μεσόγειο, Κυπριακό & Δ. Βαλκάνια. pic.twitter.com/8bVQurXoOa

Nikos Dendias (@NikosDendias) May 17, 2022

#ΝΙΚΟΣ_ΔΕΝΔΙΑΣ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ #ΗΠΑ #ΑΝΤΟΝΙ_ΜΠΛΙΝΚΕΝ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δένδιας, Κογκρέσο,dendias, kogkreso