Δένδιας: Η κυβέρνηση δεν έχει πράξει τίποτα για τα "κόκκινα" δάνεια

«Η κυβέρνηση ουδέν έχει πράξει ουσιαστικά για το ζήτημα των "κόκκινων δανείων"», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο Νίκος Δένδιας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας «Η κυβέρνηση ουδέν έχει πράξει ουσιαστικά για το τεράστιο ζήτημα των “ κόκκινων δανείων” και του ιδιωτικού χρέους στη χώρα μας, στρέφοντας αποκλειστικά την προσοχή της στο δημόσιο χρέος», λέει ο Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

Για την πρόσφατη μεγάλη πτώση στις τραπεζικές μετοχές, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής

της ΝΔ σημειώνει ότι «ο χρηματοπιστωτικός τομέας νοσεί και η έξοδος στις αγορές αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός στην... Ιθάκη», ενώ δηλώνει ότι υπάρχει «τεράστιο ζήτημα» στον τρόπο που διοικούνται σήμερα οι τράπεζες.

όσον αφορά στις συντάξεις, ο κ. Δένδιας υποστηρίζει ότι «η δήθεν έξοδος από τα Μνημόνια αποδείχθηκε και με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα ότι αποτελεί “ γράμμα κενό” και ότι «η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να περιμένει την οριστική έγκριση των δανειστών».

Τέλος, απαντώντας στις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί ακροδεξιάς στροφής της ΝΔ, ο κ. Δένδιας κάνει λόγο για άτοπο και κυρίως επικίνδυνο «προπαγανδιστικό επιχείρημα», καθώς «εξισώνει το μεγαλύτερο και με διαφορά κόμμα στις δημοσκοπήσεις, με τα άκρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα