Δεκάδες υπουργοί και βουλευτές στην κοπή πίτας του βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ Κώστα Βλάση

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείου στην Αθήνα πραγματοποίησε ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστας Βλάσης, με προσκεκλημένους τους ετεροδημότες Αρκάδες, που ζουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής

Τον κ. Βλάση ήταν προγραμματισμένο να προλογίσει ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος, ωστόσο, λόγω ασθένειας δεν κατάφερε να παραβρεθεί.

. Στην ομιλία του ο κ. Βλάσης, αφού ευχαρίστησε τους συμπατριώτες

του Αρκάδες για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια, εστίασε στο έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο έχει αλλάξει τα δεδομένα και έχει αναβαθμίσει τη θέση της χώρας μας σε ευρωπαϊκό και διεθνές στερέωμα. Φρόντισε, μάλιστα, να προχωρήσει σε μία αναδρομή στα πεπραγμένα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που όπως τόνισε ήταν εθνικά επιζήμια και δεν εκμεταλλεύθηκε τα επιτεύγματα της Κυβέρνησης Σαμαρά που είχαν φέρει τη χώρα σε τροχιά σταθερότητας.

Την ομιλία του βουλευτή Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστα Βλάση τίμησαν με την παρουσία τους:

Από τον πολιτικό κόσμο μεταξύ άλλων:

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Π. Πικραμμένος, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Β. Κικίλιας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθ. Πλεύρης, ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Μ. Βαρβιτσιώτης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Χαρδαλιάς, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κα Σ. Βούλτεψη, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γ. Κώτσηρας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γ. Στύλιος, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σ. Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης, ο βουλευτής Λέσβου κ. Χ. Αθανασίου, ο βουλευτής Ζακύνθου κ. Δ. Ακτύπης, ο βουλευτής Αργολίδος κ. Ι. Ανδριανός, η βουλευτής Ηλείας κ. Δ.-Θ. Αυγερινοπούλου, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ι. Βρούτσης, ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Β. Γιόγακας, ο βουλευτής Κέρκυρας κ. Στ. Γκίκας, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Αθ. Δαβάκης, ο βουλευτής Έβρου Αν. Δημοσχάκης, η βουλευτής Α΄ Πειραιώς κα Ν. Δούνια, ο βουλευτής Λευκάδας κ. Αθ. Καββαδάς, ο βουλευτής Β1΄ Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Δ. Καιρίδης, η βουλευτής Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών κα Α. Καραμανλή, η βουλευτής Αχαΐας κα Χρ. Αλεξοπούλου, ο βουλευτής Έβρου κ. Στ. Κελέτσης, ο βουλευτής Λάρισας κ. Χρ. Κέλλας, η βουλευτής Α΄ Αθηνών κα Ο. Κεφαλογιάννη, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Ν. Κρητικός, ο βουλευτής Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Κ. Κυρανάκης, ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Π. Μαντάς, ο βουλευτής Β1΄ Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Γ. Κουμουτσάκος, ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρ. Μπουκώρος, ο βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής κ. Β. Οικονόμου, ο βουλευτής Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Μπ. Παπαδημητρίου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ι. Παππάς, ο βουλευτής Ευβοίας κ. Σπ. Πνευματικός, ο βουλευτής Πέλλας κ. Δ. Σταμενίτης, ο βουλευτής Σάμου κ. Χρ. Στεφανάδης, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Λ. Τσαβδαρίδης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Β. Υψηλάντης, ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μ. Χρυσομάλλης, ο βουλευτής Ηλείας κ. Α. Νικολακόπουλος.

#ΚΩΣΤΑΣ_ΒΛΑΣΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα