«Δε φώναξε ούτε βοήθεια για το παιδί της»: Νέα σοκαριστικά στοιχεία από τη δικογραφία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου (βίντεο)

Σοκάρουν τα στοιχεία από καταθέσεις της δικογραφίας για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Δε φώναξε ούτε βοήθεια για το παιδί της», αναφέρει μια κατάθεση - «φωτιά» από νοσηλεύτρια για τις δραματικές στιγμές που η Τζωρτζίνα «έσβηνε».

Οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών περιλαμβάνονται μέσα στη δικογραφία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και σοκάρουν.

Είναι χαρακτηριστικά όσα ανέφερε μια νοσηλεύτρια περιγράφοντας στιγμές από την

τελευταία ημέρα της μικρής Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο.

Όπως ειπώθηκε σήμερα στον Alpha, στις 29 Ιανουαρίου, λίγο πριν από τις 14:30, η νοσηλεύτρια αντιλαμβάνεται την Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει βγει από το θάλαμο όπου νοσηλεύεται το παιδί της και να την πλησιάζει ήρεμη και περπατώντας αργά.

«Ο τρόπος που περπατούσε δεν μαρτυρούσε ότι έγινε κάτι, σαν να ζητούσε κάτι απλό, ένα σεντόνι. Της μίλησε χαμηλόφωνα και όταν η νοσηλεύτρια κατάλαβε ότι το παιδί μέσα στο δωμάτιο είχε νέο επεισόδιο, αμέσως, μεσα σε δευτερόλεπτα, φώναξε τους γιατρούς και έτρεξαν όλοι στο θάλαμο του παιδιού.

»Όταν μπήκαν, είδαν το παιδί να έχει μελανιάσει, ήταν απνοϊκό. Γιατρός και νοσηλεύτρια παρατήρησαν επίσης ότι δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος από το οξύμετρο όταν πέφτουν οι παλμοί», αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Alpha.

Τονίστηκε επίσης ότι παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το μικρό κορίτσι, μετά από λίγη ώρα έχασε τη μάχη με το θάνατο.

Δείτε το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου,roula pispirigkou