Δανέλλης σε Θεοδωράκη: Αύριο μη κάνεις ούτε το λάθος, ούτε το έγκλημα

«Με την ψήφο μου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν σημαίνει ότι προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε απο το βήμα της Βουλής, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Σπύρος Δανέλλης.

Ο διαγραφείς βουλευτής του Ποταμιού υπερμαμύνθηκε του Μακεδονικού λέγοντας πως είναι θέμα «ταυτοτικό για τον κάθε πολιτικό χώρο» και συμπλήρωσε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών κλείνει με τρόπο δίκαιο και βιώσιμο ένα πρόβλημα δεκαετιών. «Δεν με πτοούν οι απειλές, ούτε οι λοιδορίες»

συμπλήρωσε με νόημα. Ο ίδιος δήλωσε πως “το Ποτάμι εξ αρχής είχε τονίσει ότι το εθνικό συμφέρον επιβάλλει την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών”. Μάλιστα, σε προσωπικό τόνο αναφέρθηκε στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη λέγοντας πως έχει συμπράξει με τη ΝΔ που εκπροσωπεί το παλιό. «Τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ και οι ιδεοληψίες του, δεν αποτελούν κολυμπήθρα του Σιλωαμ για αυτούς που χρεοκόπησαν την πατρίδα” συμπλήρωσε.

Παράλληλα, κάλεσε τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη να μην «κάνει το έγκλημα ούτε το λάθος» και να υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Keywords
Τυχαία Θέματα