Χρυσοχοΐδης σε διοικητές νοσοκομείων: «Όποιος δεν μπορεί να το πει τώρα», απαγόρευσε να επικοινωνούν μαζί του

Τις πρώτες αυστηρές οδηγίες του σε όλους τους διοικητές των νοσοκομείων της χώρας έδωσε ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια της πρώτης τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την διαδικασία παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο υγείας.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συγκάλεσε -μετά την ορκωμοσία- σύσκεψη παρουσία όλων των στελεχών του Εθνικού Συστήματος Υγείας και έδωσε τις πρώτες οδηγίες στους διοικητές νοσοκομείων. Ο νέος υπουργός Υγείας ζήτησε από τους διοικητές να είναι σε επαγρύπνηση όλο το εικοσιτετράωρο ώστε να αντιμετωπίζουν τα έκτακτα

και επείγοντα περιστατικά.

«Όποιος δεν μπορεί να το πει τώρα»

Ο νέος υπουργός υγείας συνομιλώντας με πάνω από 120 διοικητές νοσοκομείων και διοικητές υγειονομικών περιφερειών (ΥΠΕ) μέσω τηλεδιάσκεψης τόνισε ότι: «όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί να μας το πει από τώρα». Στο άμεσο διάστημα θα προχωρήσει σε αλλαγές στους διοικητές των νοσοκομείων.

Απαγόρευση απευθείας επικοινωνίας

Ακόμα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαγόρευσε στους διοικητές των νοσοκομείων να επικοινωνούν μαζί του. Τους παρέπεμψε στον υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους ο οποίος αναμένεται να αναλάβει ως αρμοδιότητα τα νοσοκομεία, όπως δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Διευκρίνισε ωστόσο, πως ό,τι και να συμβαίνει στα νοσοκομεία θα πρέπει να ενημερώνουν πρώτα το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ) το οποίο συντονίζει το έργο όλου του ΕΣΥ.

#ΜΙΧΑΛΗΣ_ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ #ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ_ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΥΓΕΙΑΣ #ΜΑΡΙΟΣ_ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρυσοχοΐδης, Όποιος,chrysochoΐdis, opoios