Χρηστίδης: Ο κ. Τζανακόπουλος λέει πολλά αλλά δεν λέει τίποτα επί της ουσίας

Δήλωση έκανε προ ολίγου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙ.ΝΑΛ., Παύλος Χρηστίδης για όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Ο κύριος τζανακοπουλος λεει πολλα αλλά δεν λεει τίποτα επι της ουσίας. Θα μας απαντησει γιατι δεν ήρθε το βούλευμα στη Βουλή ή φοβάται τις δεξιές και ακροδεξιές παραφυάδες του;» δήλωσε.

Τι είχε δηλώσει νωρίτερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Σχετικά με τους ισχυρισμούς του Κινήματος Αλλαγής για

σχέδιο σπίλωσης, με αφορμή την απόφαση για άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι από την πλευρά της κυβέρνησης τηρείται στάση αρχών. Πρόσθεσε πως όσοι μιλούν για πολιτικές διώξεις και σκευωρίες, μιλούν περισσότερο για τον εαυτό τους και λιγότερο για την κυβέρνηση, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Χαρακτήρισε δε, γελοίες και αναπόδεικτες τις κατηγορίες, ότι δίνονται εντολές στην Δικαιοσύνη, που σκοπεύουν «να θολώσουν τα νερά».

Εξάλλου, όπως πρόσθεσε, έχει ακούσει την θεωρία περί «Ρασπούτιν» και καραμανλικών στην κυβέρνηση και για βούλευμα που αφορούσε δήθεν τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κ. Μαρκογιαννάκη και τον κ. Πολύδωρα. «Τέτοιο βούλευμα υπάρχει μόνο στην φαντασία του ΚΙΝΑΛ που το επικαλείται», προσθέτοντας ότι αν υπήρχε, θα αφορούσε μόνο την Δικαιοσύνη και όχι την κυβέρνηση.

«Το ΚΙΝΑΛ ζητά τα ρέστα για τα πορίσματα των δικών του εξεταστικών επιτροπών;» διερωτήθηκε και πρόσθεσε ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στο Κίνημα Αλλαγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα