Χωρίς delivery και courier και την Πέμπτη η Αττική

Χωρίς courier και delivery και την Πέμπτη, σε Αττική και Κρήτη λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, για Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier) σε Περιφέρεια Αττικής

και Κρήτης.

Επιπλέον για τις παραπάνω περιοχές θα ισχύσουν τα εξής μέτρα:

Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ύστερα από συνεννόηση με τις Περιφέρειες τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση. Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης - ημερήσιας Φροντίδας.

Yπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεεργασία στον ιδιωτικό τομέα όπου είναι δυνατόν, ενώ στο Δημόσιο θα υπάρξει τηλεεργασία ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών και τυχόν προβλήματα πρόσβασης.

Την Πέμπτη τα καταστήματα δύναται να λειτουργήσουν από 10.00 έως 18.00.

Επιπλέον εν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι παιδικοί εμβολιασμοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας και στο Παίδων Πεντέλης.

Οι υπόλοιποι εμβολιασμοί παιδιών, καθώς και οι εμβολιασμοί ενηλίκων θα γίνουν κανονικά. Για όσους δεν προσέλθουν σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα σταλεί σε κάθε περίπτωση sms για νέο ραντεβού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτη, Αττική,pebti, attiki