Χειροβομβίδα στην οικία γνωστού εκδότη στα Βριλήσσια

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Αντιτρομοκρατική, όταν άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδα έξω από σπίτι εκδότη στα Βριλήσσια

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα. Η χειροβομβίδα είναι αμυντικού τύπου και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έφερε την περόνη η οποία δεν είχε τραβηχτεί, για να εκραγεί. Στο σημείο έφθασαν άμεσα άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και απομάκρυναν τη χειροβομβίδα από το σημείο, ενώ τη μετέφεραν στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, όπου εξετάζεται.

Τόσο η ΕΛ.ΑΣ όσο και η

αντιτρομοκρατική που ερευνούν την υπόθεση, ενώ ενημερώνονται από τον εκδότη για το αν είχαν προηγηθεί απειλές ή αν υπήρξε κάποιο πρόσφατο περιστατικό ώστε να στραφούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Πρόκειται για την οικία του εκδότη και ιδιοκτήτη της εταιρείας ΜΚ MEDIAGROUP, Νίκου Καραμανλή.

«Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Μία απειλή. Δυστυχώς υπήρχε φύλαξη από αστυνομικό έξω από το σπίτι μου η οποία έχει κοπεί εδώ και δύο χρόνια» υποστήριξε ο κ. Καραμανλή και πρόσθεσε: «Μετά την εφημερίδα είχα πάει να πιω ένα ποτό και γύρισα σπίτι λίγο μετά τη μία το βράδυ. Τελείως τυχαία έπεσε το μάτι μου δίπλα στο φυλάκιο και είδα ένα αντικείμενο. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και είπα στον αστυνομικό που με συνόδευε ότι αυτό ήταν χειροβομβίδα. Και στο παρελθόν με απειλούσαν και μου έλεγαν σταμάτα να γράφεις γιατί θα έχεις πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα