Χάρκοβο: Διασώστες μέσα στα συντρίμμια αναζητούν θύματα των βομβαρδισμών, συγκλονιστικό βίντεο

Ανθρώπινες απώλειες μετρούν στο Χάρκοβο μετά τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που έγιναν στην πόλη. Συγκλονίζουν οι εικόνες με διασώστες να αναζητούν ανθρώπους μέσα στα συντρίμμια.

Η ουκρανική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ανέφερε στο Facebook ότι «οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν, έξι τραυματίστηκαν και 38 διασώθηκαν» μετά το πλήγμα που δέχτηκε ένα κτήριο διαμερισμάτων στο Χάρκοβο, στην ανατολική Ουκρανία, μετά από αεροπορικό βομβαρδισμό σε μια κατοικημένη ζώνη.

Έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες διακρίνονται οι διασώστες να εργάζονται σε ένα κτήριο, εμφανώς κατεστραμμένο.

Το πρωί, στον βομβαρδισμό της κεντρικής πλατείας του Χαρκοβο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άνθρωποι και άλλοι 20 τραυματίστηκαν. Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η υπηρεσία, οι διασώστες ανασύρουν θύματα από τα συντρίμμια της έδρας της τοπικής διοίκησης. Άλλοι 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Δευτέρα στην ίδια πόλη.

Συγκλονιστικό βίντεο με διασώστες στα συντρίμμια

Καθηλώνουν οι τραγικές εικόνες που εκτυλίσσονται σε πολλές πόλεις της Ουκρανίας με τους βομβαρδισμούς.

Στο Χάρκοβο, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, οι διασώστες αναζητούν θύματα βομβαρδισμών, σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Δείτε το βίντεο:

⚡️ State Emergency Service: 6 people injured in central Kharkiv rocket strike, including one child.

The missile strike hit Kharkiv’s Freedom Square the morning of March 1, damaging the Kharkiv Oblast administration building.

Video: State Emergency Service pic.twitter.com/r7NePb4h5V

— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) March 1, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα