Χαριλάου: Επεισόδια έξω από το γήπεδο μετά το Άρης - Ολυμπιακός

Επεισόδια σημειώθηκαν στην περιοχή της Χαριλάου μετά τον αποκλεισμό του Άρη – Άγνωστοι άναψαν φωτιές σε κάδους και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ

Επεισόδια ξέσπασαν μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, που σήμανε τον αποκλεισμό των «κιτρινόμαυρων».

Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Παπαναστασίου πλησίον στην οδό Βούλγαρη, στην περιοχή Χαριλάου, βάζοντας στη συνέχεια φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Διμοιρία

των ΜΑΤ απώθησε τους συγκεντρωμένους, με την κατάσταση να ηρεμεί λίγο αργότερα και τις Αρχές να προχωρούν στην προσαγωγή ενός ατόμου.

Οχήματα της Πυροσβεστικής βρέθηκαν άμεσα στο σημείο σβήνοντας τις φωτιές.

Παράλληλα ένταση επικράτησε και έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thesstoday.gr, επί της οδού Παπαναστασίου, οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν τον κόσμο που ήταν έξω από τα αποδυτήρια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί φίλαθλοι που αποχωρούσαν εκείνη την στιγμή από το γήπεδο, να νιώθουν δυσφορία μιας και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από την χρήση χημικών.

#ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ #ΑΡΗΣ #ΟΠΑΔΟΙ #ΧΑΡΙΛΑΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα