Χαρδαλιάς από Κρανίδι: Ελήφθησαν 177 δείγματα για κορονοϊό - Μείνετε σπίτι και όλα θα πάνε καλά

Κορονοϊός: Tο πρωί της Πέμπτης τα νέα αποτελέσματα από τη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο Κρανίδι. «Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά» δήλωσε ο υφ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στα 177 ανέρχονται τα δείγματα που ελήφθησαν από το Κρανίδι και την ευρύτερη περιοχή μετά τα 151 κρούσματα κορονοϊού στο ξενοδοχείο Γαλαξίας που λειτουργεί ως δομή μεταναστών, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Χθες εντοπίστηκαν στη δομή φιλοξενίας 150

κρούσματα με αποτέλεσμα να τεθεί σε καραντίνα το ξενοδοχείο Galaxy στο Πόρτο Χέλι, όπου στεγάζεται δομή αιτούντων άσυλο, αλλά και ο Δήμος Ερμιονίδας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

«Κάναμε σκληρή δουλειά με την ιχνηλάτηση όλο το βράδυ. Φεύγουμε με 177 δειγματα που αφορούν σε επαφές δυνητικές είτε high είτε low risk».

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρησης Κρίσεων, διαβεβαίωσε ότι έχει εξασφαλιστεί και η υγειονομική περίθαλψη που αφορά στη δομή και την ευρύτερη περιοχή αλλά και η τροφοδοσία της δομής. «Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Έχει μια αξία να δούμε τα δείγματα, αύριο το πρωί θα είμαστε σε θέση να έχουμε εικόνα» τόνισε.

Παράλληλα κάλεσε όλους τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας «να μείνουν σπίτι τους, ειδικά όσοι έχουν νοσήματα ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Εφόσον εφαρμοστούν τα μέτρα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο news4health.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα