Χάος στους δρόμους της Αθήνας, στο «κόκκινο» ο Κηφισός, τροχαίο στην Αττική Οδό (εικόνες, βίντεο)

Μποτιλιάρισμα παρατηρήθηκε στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής το πρωί της Πέμπτης (01/70 και δοκιμάστηκαν τα νεύρα των οδηγών εν μέσω καύσωνα. Τροχαίο στην Αττική Οδό, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πειραιώς, λόγω εργασιών.

Με μεγάλη υπομονή «οπλίστηκαν» σήμερα Πέμπτη (01/07) οι οδηγοί που κινήθηκαν στους δρόμους της Αττικής, και σε κεντρικές αρτηρίες στο λεκανοπέδιο, έχοντας να αντιμετωπίσουν και τον καύσωνα. Τροχαίο συνέβη στην Αττική Οδό, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πειραιώς, λόγω εργασιών. Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε μετά μετά τις 10:30, με την κατάσταση να παραμένει δύσκολη.

Πειραιώς:

{https://www.youtube.com/watch?v=qIMeIzwLxQE}

Αθηνάς:

Από νωρίς το πρωί, στον Κηφισό παρουσιάστηκαν καθυστερήσεις σε πολλά σημεία. Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, στο ρεύμα καθόδου τα αυτοκίνητα κινούνταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Από το ύψος της Λυκόβρυσης ξεκινούσαν καθυστερήσεις, ενώ από την Αττική Οδό μέχρι το Περιστέρι πήγαιναν σημειωτόν. Καθυστερήσεις υπήρχαν και στην άνοδο στο «ποτάμι», και τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίστηκαν από το ύψος της Νίκαιας μέχρι τα ΚΤΕΛ και από τα Πατήσια μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύνταγμα:

{https://www.youtube.com/watch?v=yXhD8Jbs4V0}

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Αττική Οδό (παρατηρήθηκε πυκνή ροή σε ορισμένα σημεία) στην έξοδο της Μεταμόρφωσης για Λαμία οι καθυστερήσεις έφτασαν και στα 10 λεπτά. Παρατηρήθηκαν, ακόμα, καθυστερήσεις 5 με 10 λεπτά στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο της Πεντέλης έως τον κόμβο της Κύμης. Νωρίτερα, υπήρξε σύγκρουση οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος της Κύμης και έτσι δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα.

Πιο κεντρικά, η Λεωφόρο Κηφισίας είχε πολύ σοβαρά προβλήματα από το Ψυχικό μέχρι την Αμερικανική πρεσβεία στην κάθοδο, ενώ και στην άνοδο καταγράφηκαν καθυστερήσεις από την Πανόρμου μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Πολύ χαμηλές ταχύτητες παρατηρήθηκαν στη Μεσογείων – κυρίως στο ρεύμα καθόδου – από Πεντάγωνο μέχρι Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη προς Κηφισίας, στην Αχαρνών, στην Πατησίων, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου και στη Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βουλιαγμένης και την Ποσειδώνος κυρίως στο ρεύμα προς Αθήνα, στη λεωφόρο Αθηνών, στην Ιερά Οδό και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά όπου επικρατεί κομφούζιο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πειραιώς, λόγω εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών την 1 και 2-7-2021 και κατά τις ώρες 08:00-19:00, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Πειραιώς, περιοχής Δήμου Αγ. Ι. Ρέντη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χρ. Σμύρνης έως και 100μ. μετά από αυτήν, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Keywords
Τυχαία Θέματα