Χάνια: Ξεκίνησε από σήμερα ο θεσμός «της ημέρας ακρόασης των πολιτών» από την ΕΛΑΣ

Πρεμιέρα έκανε στην Κρήτη ο νέος θεσμός της «ημέρας ακρόασης των πολιτών» από την Ελληνική Αστυνομία», που έχει ως στόχο την ενίσχυση της εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και αστυνομικών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κλιμάκιο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης δέχθηκε ιδιώτες στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν δια ζώσης διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν, να ενημερωθούν για τις δράσεις

της Ελληνικής Αστυνομίας και να καταθέσουν απόψεις και προτάσεις, που θα αξιολογηθούν στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, ορισμένα από τα ζητήματα, που τέθηκαν από πολίτες, διευθετήθηκαν άμεσα, ενώ άλλα παραπέμφθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες για να εξεταστούν.

Η «ημέρα ακρόασης των πολιτών» θα πραγματοποιείται την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, ενώ τα σχετικά αιτήματα θα πρέπει να υποβάλλονται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, είτε εγγράφως είτε τηλεφωνικά (10.00-13.00, τηλ.:2821025702-5), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]).

Πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα