Χαμός στο «Πρωινό», έξαλλοι Σκορδά και Λιάγκας με την Δημουλίδου (βίντεο)

«Χαμός» έγινε σήμερα το πρωί ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα, την Φαίη Σκορδά και την Χρυσηίδα Δημουλίδου. Ο λόγος ήταν οι δηλώσεις της τελευταίας σχετικά με τον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που έπνιξε την σύζυγό του Καρολάιν.

Υψηλή ήταν οι τόνοι σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Αnt1, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτηση της Χρυσιήδας Δημουλίδου, σχετικά με την δολοφονία στα Γλυκά Νερά και τον δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Το κείμενο της ανάρτησης της, από πληθώρα χρηστών των social media εξελήφθη ως υποστηρικτικό στον δολοφόνο, μέσω των αναφορών για την σχέση του με την σύζυγο και θύμα του, αλλά και δεδομένα που επικαλείται ότι ισχύουν, όπως η ψυχολογική κατάσταση της 20χρονης μητέρας, που βρήκε φρικτό θάνατο από τον 33χρονο, που «έπαιζε θέατρο» επί 37 ημέρες για να εξαπατήσει την Αστυνομία.

«Αν δεν γνωρίζουν τα ελληνικά, δεν φταίω εγώ», είπε για όλους όσοι αντιδρούν και την μέμφονται, ενώ η συγγραφέας επέμεινε στο «Πρωινό» ότι το έγκλημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ειδεχθές.

Το βίντεο με την μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παρουσιαστές και την συγγραφέα:

Η ανάρτηση της Χρυσιήδας Δημουλίδου:

Keywords
Τυχαία Θέματα