Χαμός στο Twitter με την αιμόφυρτη έγκυο στη Μαριούπολη, «έβαλε μέικ απ» λέει η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο

Τη δική της εκδοχή δίνει η ρωσική πρεσβεία στη Μεγάλη Βρετανία για τον βομβαρδισμό αμάχων στο μαιευτήριο της Μαριούπολης.

Οι Ρώσοι κάνουν λόγο για «fake news» αναφορικά με τις καταγγελίες της Ουκρανίας ότι βομβαρδίστηκαν άμαχοι σε μαιευτήριο της Μαριούπολης, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για μια πρώην μαιευτική κλινική η οποία είχε καταληφθεί εδώ και καιρό από τον τάγμα Αζόφ.

Ωστόσο η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο έδωσε και άλλη διάσταση στο θέμα, αναφέροντας μέσω Twitter ότι χρησιμοποιήθηκαν...

ηθοποιοί από τους Ουκρανούς για να προκαλέσουν την κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα, η πρεσβεία, απαντώντας σε αναρτήσεις χρηστών του Twitter, ισχυρίζεται ότι οι εικόνες των εγκύων να μεταφέρονται αιμόφυρτες πάνω σε φορεία μετά το ρωσικό χτύπημα από αέρος, που συγκλόνισαν τόσο τη διεθνή κοινή γνώμη, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Πράγματι είναι. Και φοράει πολύ ρεαλιστικό μέηκ απ. Συνεχίζει να γράφει στο beauty μπλογκ της. Επιπλέον, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στο μαιευτήριο καθώς αυτό το έχουν καταλάβει ο νεοναζί Αζόφ που είχαν πει σε όλο το προσωπικό να φύγει», σχολίασε στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο αναφορικά με την κοπέλα που φαίνεται σε φωτογραφίες και πλάνα να βγαίνει αιμόφυρτη από το βομβαρδισμένο μαιευτήριο.

Άλλοι χρήστες του Twitter αντέδρασαν έντονα και επέκριναν το συγκεκριμένο «τιτίβισμα» των Ρώσων. Μάλιστα, γράφτηκε ότι πράγματι η κοπέλα αυτή είναι έγκυος και μάλιστα κάποιοι ανέβασαν φωτογραφίες της από το Instagram όπου δείχνουν την εγκυμοσύνη της.

Bombarding pregnant woman ! You got to be really inhuman & monstrous to commit this crime. @narendramodi ji India’s friend @KremlinRussia_E is officially a terrorist. Shame on us too, we’re letting this happen.#StandWithUkraine #PutinWarCrimes #PutinsWar #RussianUkrainianWar pic.twitter.com/3F4WwUGt6r

— ????? ????? ???? (@mygardenoflily) March 9, 2022

She is indeed. As she has some very realistic make-up. She is also doing well with her beauty blogs. Plus she could not be in the maternity house at the time of the strike, as it has long been taken by the neo-Nazi Azov Battalion who told all the staff to clear the place.

— Russian Embassy, UK (@RussianEmbassy) March 10, 2022

The depravity of the Russian Embassy London leaves nothing to be desired. pic.twitter.com/HCVE2wmfTN

— Mathieu von Rohr (@mathieuvonrohr) March 10, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα