Χαϊκάλης: Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα με τις καταγγελίες

Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, μίλησε για τις καταγγελίες εις βάρος ηθοποιών από γυναίκες λέγοντας πως κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα, καθώς αυτά συνέβαιναν απλά κανείς δεν τα έλεγε. Ενώ όπως είπε ο ίδιος οι γυναίκες είναι πηγή δημιουργίας και «όχι δοχείο ηδονής».

Πάντα υπήρχαν τέτοια περιστατικά στο θέατρο σύμφωνα με τον ηθοποίο, Πάυλο Χαϊκάλη. Η καταπίεση και η σεξουαλική παρενόχληση υπήρχαν και από τους παλαιότερους αλλά και τους νεότερους του θεάτρου.

Ο

κύριος Χαϊκάλης, μίλησε για ένα παιχνίδι εξουσίας, ενώ συνέχισε μιλώντας για τη θέση που θα έπρεπε να έχει η γυναίκα σε όλους τους χώρους εργασίας και όχι μόνο στο θέατρο. «Η γυναικά δεν μπορεί να αποτελεί δοχείο ηδονής ούτε είναι οικόπεδο προς καταπάτηση, είναι συνεργάτης, πηγή δημιουργίας, πρέπει να αντιμετωπίζεται με πολύ διαφορετικό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά στο MEGA.

Συνέχισε πως ακόμη και στις περιπτώσεις όπου η κακοποίηση υπήρξε, «Θα πρέπει να υπάρχει το στοιχείο της μετάνοιας και της συγγνώμης» ενώ θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο να φτάσουμε το νοητικό επίπεδο συγχώρεσης και κατανόησης και από τις δύο πλευρές σαν άνθρωποι.

Ενώ δεν θέλει να κατονομάσει ανθρώπους και καταστάσεις, ο ίδιος έχει βρεθεί μπροστά σε συμπεριφορές κακοποίησης ενώ κατέληξε πως τα θύματα δεν πρέπει να φοβούνται για αυτό που τους συνέβη αλλά να μιλάνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα