Μπράγκα - Παναθηναϊκός 2-1, όλα ανοιχτά για πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Η Μπράγκα πήρε ένα ελαφρύ προβάδισμα για την είσοδο στο κλαμπ των κορυφαίων της Ευρώπης καθώς νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα play off του Champions League.

Σε ένα ματς με εξέλιξη θρίλερ, ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις και

με το 2-1 στο γήπεδο της Μπράγκα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Μπράγκα είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος αλλά μπήκε ακόμη πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Έδωσε τρομερό ρυθμό στο παιχνίδι με γρήγορες εναλλαγές μπάλας και «στρίμωξε» για τα καλά τον Παναθηναϊκό. Η πίεση έφερε αποτέλεσμα για τους Πορτογάλους στο 51' όταν ο Άμπελ Ρουίθ σούταρε συρτά και δυνατά μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι.

Στο 63ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός έχασε απίστευτη ευκαιρία: ο Μαντσίνι έκανε φανταστική ενέργεια από τα αριστερά αποφεύγοντας τον Φόντε και «έστρωσε» έτοιμο γκολ στον Σπόραρ, ο οποίος όμως μπροστά σε κενή εστία δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 73', η άμυνα του Παναθηναϊκού πιάστηκε στον... ύπνο, με τον Γεβντάι να κάνει λάθος μετά από πλάγιο και η μπάλα να φτάνει στον Όρτα που έδωσε ασίστ στον Τζαλό, για να σκοράρει ο τελευταίος με άπιαστο σουτ εντός περιοχής γράφοντας το 2-0.

Ο Παναθηναϊκός έψαξε το γκολ στις καθυστερήσεις και δικαιώθηκε! Στο 90+5' ο Μαντσίνι βγήκε στην πλάτη της πορτογαλικής άμυνας και με υπέροχο πλασέ έκανε το 2-1.

#ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ_ΣΤΑΔΙΟ #ΜΠΡΑΓΚΑ #CHAMPIONS_LEAGUE #PLAY_OFF #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπράγκα - Παναθηναϊκός 2-1, Champions League,bragka - panathinaikos 2-1, Champions League