Μπουρδούμης για Φιλιππίδη: Ήταν δύσκολο να δουλεύω μαζί του, ήξερε τι είχε κάνει στη Λένα

«Ήταν δύσκολο» να δουλεύει με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά της κρατικής τηλεόρασης, ανέφερε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Το πόσο δύσκολο ήταν για τον ίδιο να δουλεύει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκάλυψε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η σύζυγος του οποίου, Λένα Δροσάκη, έχει καταγγείλει τον προφυλακισμένο ηθοποιό για συνεχείς παρενοχλήσεις.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκαν την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν να δουλεύουν μαζί στη σειρά «Χαιρέτα

μου τον πλάτανο» της ΕΡΤ. Ο πρώτος μοιράστηκε μιλώντας στο Open, πως ήταν για τον ίδιο να δουλεύει μαζί με τον Φιλιππίδη, γνωρίζοντας τα όσα είχε βιώσει η ίδια.

«Ήταν δύσκολο και κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος και δεν μπορεί να το γνωρίζει γιατί είναι πράγματα που έχουν να κάνουν με θέματα της δουλειάς. Όταν κλείνεται μια δουλειά στην τηλεόραση δεν γνωρίζεις ακριβές καστ. Στη συγκεκριμένη σειρά ήξερα ότι είχε κλείσει άλλος πρωταγωνιστής, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ούτε 10 μέρες πριν μπούμε στο γύρισμα αυτό άλλαξε. Η γυναίκα μου ήταν λεχώνα και εγώ έπρεπε να δουλέψω. Γνώριζα, γιατί όλα αυτά που κατήγγειλε η Λένα, είχαν γίνει πριν τη γνωρίσω. Ήταν δύσκολη η θέση μου και υπήρχε αμηχανία και από τους δυό μας. Τον γνώριζα και με γνώριζε από παλιά συνεργασία.

Γινόντουσαν τα γυρίσματα και προσπαθούσα να κρατήσω χαμηλούς τόνους και να κάνω τη δουλειά μου. Να μην δημιουργήσω πρόβλημα και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα. Όταν άρχισε το πράγμα να σκάει, τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Είχε προηγηθεί μια κουβέντα μεταξύ μας. Έγινε μια κουβέντα σε επίπεδο συναδέλφων, ότι “είμαστε εδώ δουλεύουμε, ξέρω τι έχει γίνει”.

Καταλαβαίνω ότι ακούγεται πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο. Πώς κατόρθωσε και το έκανε. Δεν μπορούσα να το κάνω τόσο εύκολα. Και όσο πέρναγε ο καιρός και μετά όταν έφυγε από τη σειρά, δυσκολευόμουν ακόμα περισσότερο. Αισθάνθηκε ανακούφιση η γυναίκα μου και όλα τα κορίτσια που βγήκαν μπροστά και μίλησαν. Ανακούφιση και μεγαλείο. Το βασικό είναι ότι υπάρχει μια εξέλιξη και δεν έχει να κάνει μόνο με το νομικό και τις προφυλακίσεις. Το πλέον ελπιδοφόρο είναι ότι θα υπάρχει και μια εξέλιξη στην κοινωνία. Όλο αυτό το διάστημα και η γυναίκα μου και εγώ, πολλοί άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους, μας έχουν πει διάφορες ιστορίες. Η δική μας δουλειά είναι μια δουλειά που έχει βιτρίνα.

Ό,τι έχει η κοινωνία, έχει και τα καλά της αλλά και τα σκοτάδια της. Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά ακόμα και αν δεν ήμουν παντρεμμένος με τη Λένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα