Μπορεί ο Νίκος Τερζής να απαγορεύσει στον Ρουβά να λέει τα τραγούδια του; Τι λέει ο στιχουργός του «1992»

Ο στιχουργός Γιώργος Παυριανός απαγορεύει στον συνθέτη Νίκο Τερζή να... απαγορεύσει στον Σάκη Ρουβά να λέει τα τραγούδια του. «Ας απαγορεύσει άλλα τραγούδια του, άλλων στιχουργών».

Απάντηση στον Νίκο Τερζή που δήλωσε την πρόθεσή του να απαγορεύσει στον Σάκη Ρουβά να τραγουδά τα τραγούδια στα οποία έχουν συνεργαστεί, έδωσε ο στιχουργός πολλών τραγουδιών του δημοφιλούς καλλιτέχνη, Γιώργος Παυριανός.

Οι τρεις τους έχουν συνεργαστεί σε αρκετά τραγούδια με γνωστότερο το «1992». Ο Νίκος Τερζής, έξαλλος από τα όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς

σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, έγραψε σε ανάρτησή του πως σκέφτεται να του απαγορεύσει να τραγουδά τα τραγούδια του, ενώ αργότερα συμπλήρωσε πως η δικηγόρος του έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία.

{https://twitter.com/nicos_terzis/status/1492536415384707077}

Όπως αναφέρει ο στιχουργός Γιώργος Παυριανός σε ανάρτησή του στο Facebook πάντως, «Με όλη την αγάπη που έχω για τον Νίκο Τερζή, υπενθυμίζω ότι δεν μπορεί να απαγορεύσει κανένα τραγούδι του, αν δεν έχει και την άδεια του στιχουργού… και επειδή εγώ δεν δίνω την άδειά μου, η απαγόρευση του δεν ισχύει για όσα τραγούδια έχουμε γράψει μαζί και τα έχει πεί ο Σάκης Ρουβάς… ας απαγορεύσει άλλα τραγούδια του, με στίχους άλλων στιχουργών…».

{https://www.facebook.com/george.pavrianos/posts/3074693579512681}

Keywords
Τυχαία Θέματα