«Μποναμάς» 480.000 για τον Παναθηναϊκό από την πώληση Περέα στην Στουτγκάρδη

Με τη φανέλα της Στουτγκάρδης θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Χοσέ Περέα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να πετυχαίνει ένα χρυσό deal και τον Παναθηναϊκό να παίρνει ένα σημαντικό ποσό από το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρούσε.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθε σε συμφωνία με τη Στουτγάρδη για την παραχώρηση του Χουάν Περέα αντί ποσού 2,4 εκατ. ευρώ, συν 500.000 ευρώ σε μπόνους συμμετοχών και στόχων.

Ο 22χρονος Κολομβιανός επιθετικός θα ταξιδέψει αύριο, Πέμπτη, 7 Ιουλίου, για τη Γερμανία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή, υπογράφοντας συμβόλαιο τετραετούς διάρκεια.

Από την πώληση του Κολομβιανού επιθετικού θα πληρωθεί ένα πολύ σημαντικό ποσό των τάξεως των 480.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός, καθώς είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% από την παραχώρησή του προς τη γιαννιώτικη ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» είχαν (βάσει της περσινής συμφωνίας) και δικαίωμα ματσαρίσματος της τελικής προσφοράς άλλης ομάδας για τον Περέα, όμως δεν μπήκαν καν στη διαδικασία και θα εισπράξουν ένα πολύ σημαντικό ποσό, από έναν παίκτη που έφυγε πέρσι απ’ την ομάδα.

Ο Περέα αγωνίζεται από το 2019 στη Superleague 1, καθώς τότε τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός από την Πόρτο, ενώ τη σεζόν 2020-21 έπαιξε δανεικός στον Βόλο. Την περασμένη σεζόν έκανε 32 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 10 γκολ.

#ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΠΑΣ_ΓΙΑΝΝΙΝΑ #ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ #ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μποναμάς 480 000, Παναθηναϊκό, Περέα, Στουτγκάρδη,bonamas 480 000, panathinaiko, perea, stoutgkardi