Μπογδάνος: «Δεν πάμε πουθενά, θα μας βρουν μπροστά τους στις δεύτερες εκλογές»

Την απαγόρευση που επέβαλε ο Άρειος Πάγος στο κόμμα «Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» καταγγέλλει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε δήλωσή του.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, χαρακτηρίζει «πραξικοπηματική» την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου ενώ αποκλείει το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί

σε ψηφοδέλτια άλλου κόμματος.

«Θα μας βρουν μπροστά τους»

Ο ίδιος δε δίστασε να δώσει ραντεβού στις δεύτερες κάλπες του Ιουλίου κατά τις οποίες ο συνασπισμός Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου θα επιχειρήσει και πάλι την αυτόνομη συμμετοχή με διαφορετικό όνομα και έμβλημα.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον Alpha, είπε χαρακτηριστικά ότι:

«Θα μας βρουν μπροστά τους την δεύτερη Κυριακή».

Στην ερώτηση δημοσιογράφου εάν θα κατέβει σε άλλο συνδυασμό ο ίδιος απάντησε:

«Η ιστορία είναι τελειωμένη».

Ο ίδιος αναφερόμενος στους λόγους που οδήγησαν στην απαγόρευση συμμετοχής του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαϊου προσθέτει ότι:

«Εμείς είχαμε κάνει συμπληρωματική δήλωση και λέγαμε ότι αν ενοχλεί ή απαγορεύεται το έμβλημα του «Ήλιου της Βεργίνας» να το αποσύρουμε. Η κατάθεση του δικού μας φακέλου πήρε το νούμερο 13 αλλά εξετάστηκε πρώτος. Γιατί; Κρύβεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης πίσω από αυτή την απόφαση;».

Κλείνοντας δήλωσε: «Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μας φοβούνται και γι’ αυτό μας έκοψαν τον δρόμο προς την κάλπη».

Η τελική απάντηση παρ όλα αυτά φαίνεται να μην έχει δοθεί από το κόμμα καθώς όπως λέει ενημερώθηκε από τα διαδικτυακά ειδησεογραφικά μέσα και όχι με επίσημο τρόπο. Κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

{https://twitter.com/bogdanosk/status/1651631555608027158?}

#ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΚΟΜΜΑΤΑ #ΑΡΕΙΟΣ_ΠΑΓΟΣ #ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ_ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπογδάνος, Δεν,bogdanos, den