Μπαρούτι μυρίζει το ΟΑΚΑ - Φωτοβολίδες, επιθέσεις με στυλιάρα και φωτιές (pics+vid)

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλλίσονται μέσα και γύρω από το ΟΑΚΑ λίγο πριν τη σέντρα του τελικού Κυπέλου - Φωτοβολίδες, επιθέσεις στα ΜΑΤ, ξύλο με στυλιάρια και φωτιές σε αυτοκίνητα

Μπαρούτι μυρίζει το ΟΑΚΑ λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου. Οπαδοί του ΠΑΟΚ που προσέρχονται από το

μεσημέρι στο γήπεδο επιχείρησαν να γκρεμίσουν ένα διαχωριστικό plexi glass, ενώ φωτοβολίδα ευθείας βολής έφυγε από εξέδρα του ΠΑΟΚ. Ένταση προκλήθηκε και μεταξύ οπαδών και ματ για άγνωση μέχρι στιγμής αιτία.

Στην περιοχή της Νερατζιώτισσας άρχισαν τα...όργανα ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ενόψει του αποψινού αγώνα - Έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο αφού τους γρονθοκόπησαν

Με τους πρώτους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να εισέρχονται στο ΟΑΚΑ, φαίνεται ότι η ένταση έχει αρχίσει να κλιμακώνεται ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί της ΑΕΚ κατέβασαν οπαδούς του ΠΑΟΚ από αυτοκίνητο, τους γρονθοκόπησαν και έβαλαν φωτιά στο όχημα.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Νερατζιώτισσας, κοντά στο ΟΑΚΑ. Περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ αντιλήφθηκε την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι οπαδοί της ΑΕΚ έφεραν ρόπαλα. Στο σημείο μπορεί ακόμη να δει κανείς κηλίδες αίματος και στυλάρια που άφησαν πίσω τους οι οπαδοί. Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, που έσβησαν την φωτιά, ενώ το όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές. Η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό και αναζητεί τους δράστες.

Επεισόδια σημειώθηκαν και έξω από το εμπορικό κέντρο Golden Hall, κοντά στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έγιναν συμπλοκές μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ενώ με την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων αποκαταστάθηκε η τάξη.

Ολονύχτια επεισόδια

Τελειωμό δεν είχαν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας λίγες ώρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Μετά τις συμπλοκές στην Πλατεία Καραϊσκάκη ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, προέκυψε νέα εστία έντασης στην Πλατεία Κάνιγγος και στην Πατησίων ανάμεσα σε οπαδούς και την αστυνομία.

Στην οδό Ακαδημίας επικρ πανικός με τους οπαδούς να ρίχνουν μολότοφ και την αστυνομία να απαντά με χημικά και κρότου λάμψης.

Η τελευταία πληροφόρηση αναφορικά με τα όσα θλιβερά γεγονότα έλαβαν χώρα χθες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας έκανε λόγο για τρεις τραυματίες αστυνομικούς αλλά και ενός οπαδού ο οποίος έχει δεχθεί χτυπήματα με μαχαίρι.

φωτό: twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα