Μπαλατσινού σε Κούλογλου: Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δική μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη

Αντιπαράθεση μεταξύ της Τζένης Μπαλατσινού και του Στέλιου Κούλογλου με αφορμή το Μένουμε Σπίτι και τη σύζυγο του υπουργού Υγείας να γράφει στο λογαριασμό της στο twitter πως «Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη».

Πώς όμως προέκυψε η α διαφωνία Μπαλατσινού - Κούλογλου μέχρι να τεθεί ακόμη και θέμα καριέρας;

Όλα άρχισαν με δημοσίευμα βάσει του οποίου η Μπαλατσινού εισέπραξε χρήματα από τη διαφημιστική

καμπάνια του Μένουμε Σπίτι γιατί το site «jenny.gr» είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι». Μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα αναφερόταν πως «Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τότε ασφαλώς το σκάνδαλο αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις».

Η Τζένη Μπαλατσινού προχώρησε σε διευκρινίσεις μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο twitter ξεκαθαρίζοντας πως εδώ και έναν χρόνο δεν είναι ιδιοκτήτρια του site. Συγκεκριμένα, ανέφερε στην ανάρτησή της «Προς αξιότιμο Στέλιο Κούλογλου (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω. Το jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα