Άτομο με κορονοϊό σε εκδήλωση στο «Κτήμα Αρίστη» στο Χαλάνδρι - Κλείνει προληπτικά

Άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό, παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις στο «ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΗ» την Καθαρή Δευτέρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η εταιρεία κάνει γνωστί ότι κατόπιν σύστασης του ΕΟΔΥ το «ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΗ» θα σταματήσει προσωρινά να λειτουργεί από σήμερα και για τις δύο επόμενες εβδομάδες για προληπτικούς λόγους προκειμένου να γίνει η ενδεδειγμένη απολύμανση.

Στην ανακοίνωση 11 νέων

κρουσμάτων κορονοϊού προχώρησε το Υπουργείο Υγείας, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 84. Τέσσερα τα «ορφανά» κρούσματα. Έκκληση απηύθυνε ο Βασίλης Κικίλιας σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

«Βρισκόμαστε εν μέσω παγκόσμιας επιδημικής κρίσης», σημείωσε ο Υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας, ανακοινώνοντας πως πλέον τα κρούσματα ανέρχονται σε 84 συνολικά, 56 εκ των οποίων αφορούσαν στο γκρουπ ταξιδιωτών στους Άγιους Τόπους.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, 27 άτομα νοσηλεύονται, εκ των οποίων ο ένας παραμένει σε σοβαρή κατάσταση, ενώ για 4 κρούσματα δεν έχει τεκμηριωθεί ιστορικό έκθεσης και η ιχνηλάτηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ΕΟΔΥ.

57 άτομα είναι σε καλή κατάσταση σε κατ' οίκον απομόνωση. Τα 4 αυτά κρούσματα όμως δεν εκτιμάται πως είναι υψηλός αριθμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα