"Αθήνα Είσαι Εσύ" το σύνθημα του Παύλου Γερουλάνου

"Θα γυρίσουμε γειτονιά-γειτονιά όλη την Αθήνα, θα μιλήσουμε με όλους τους πολίτες γιατί μαζί θέλουμε να φτιάξουμε το Δήμο όλων των Αθήναιων", με αυτή τη δήλωση του, απο την κεντρική πλατεία της Κυψέλης, ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

Αναλυτικά, ο πρώην υπουργός ανέφερε, σε σύντομη δήλωσή του, ότι «γνωρίζουμε τα προβλήματα της πόλης, με πρώτα στην ιεράρχηση, την καθαριότητα και

την ασφάλεια. Ψάχνουμε όμως τις λύσεις. Θα είναι από τα Υπουργεία ή από την κοινωνία των πολιτών; Ξεκινάμε από την Κυψέλη, θα πάμε γειτονιά-γειτονιά, πόρτα-πόρτα, σε συζήτηση με τους κατοίκους της πόλης, για να λύσουμε τα προβλήματα. Διεκδικούμε να χτίσουμε τον Δήμο των Αθηναίων, μια πόλη ανθρώπινη».

Τέλος, ο ίδιος πρόσθεσε πως "παρουσιάσουμε ένα πλήρες πρόγραμμα και μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων και όποιοι, κόμματα-κινήσεις-φορείς, συμφωνούν, είναι ευπρόσδεκτοι να μάς στηρίξουν".

Σε ερώτηση για το ποια κόμματα στηρίζουν την υποψηφιότητά του, τόνισε: " Ο πολιτικός χώρος από τον οποίο προέρχομαι είναι γνωστός, ωστόσο θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας και είμαστε ανοιχτοί στη στήριξη όποιου κόμματος συμφωνεί μαζί μας. Είμαστε επίσης ανοιχτοί στη στήριξη απο συλλογικότητες και φορείς".

Keywords
Αναζητήσεις
αθηνα εισαι εσυ κομμα
Τυχαία Θέματα