Ατελείωτο δράμα: Σε Ιδρυμα τα δύο ανήλικα και το βρέφος που σώθηκε από την φωτιά σε διαμέρισμα

Στο Παίδων θα παραμείνουν τα δύο ανήλικα και το βρέφος που σώθηκε από τη φωτιά που είχε ξεσπάσει προ ημερών σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής. Στην συνέχεια θα μεταφερθούν σε Ιδρυμα

Τα δύο παιδιά, ηλικίας 3 και 4 ετών μαζί με το 14 μηνών βρέφος αποφασίστηκε να οπαραμείνουν στο νοσοκομείο Παίδων, μακριά από την μητέρα τους καθλώς κρίθηκε από τις αρχές ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν την παραμονή τους στην μητέρα τους.

Η 35χρονη, που είχε αφήσει μόνο του το βρέφος στο διαμέρισμα όταν πήρε φωτιά και γλίτωσε από θαύμα, άρπαξε το μωρό από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, ευτυχώς έχοντας

διαφύγει τον κίνδυνο.
Ο εισαγγελέας ανηλίκων διέταξε την παραμονή και των τριών παιδιών στο Παίδων και στην συνέχεια θα μεταφερθούν σε Ιδρυμα για να συνεχίσουν την ζωή τους. Η μητέρα εντοπίστηκε από την αστυνομία, μετά από παραγγελία της εισαγγελίας όταν μπήκε παράνομα στο παίδων και πήρε το μωρό που νοσηλευόταν. Το συγκλονιστικό είναι ότι την βρήκαν μαζί με τα τρία ανήλικα μέσα στο διαμέρισμα που είχε παραδοθεί στις φλόγες λίγες μέρες νωρίτερα.
Το μωρό εισήχθη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση όχι από τα εγκαύματα που έχει υποστεί διότι αυτά είναι μικρής έκτασης, στο πρόσωπο, στα χέρια και τα πόδια αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε εισπνεύσει καπνό για ώρα.

Τον Νοέμβριο του 2016 το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ασχοληθεί με τη μεγαλύτερη κόρη της 35χρονης γυναίκας. Το 16χρονο τότε κορίτσι είχε εμφανιστεί μόνο του στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τη μητέρα του για κακοποίηση και παραμέληση. Ο εισαγγελέας ανηλίκων απομάκρυνε το κορίτσι από την οικογένειά του και έδωσε την επιμέλεια στη γιαγιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα