Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-1: Στραβοπάτημα για τον Δικέφαλο του Βορρά, «φωτιά» στα play offs

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 3η αγωνιστική των play offs

της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Ο Σβιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο 56ο λεπτό και ο Μουνάφο ισοφάρισε στο 65′.

Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 51 βαθμούς μαζί με την ΑΕΚ, ενώ ο Αστέρας είναι έκτος με 44.

Το ματς είχε ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 5΄ο Σφιντέρσκι σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Παπαδόπουλος αποσόβησε το γκολ. Ακολούθησε στο 12΄ μια καλή ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Ίνγκασον γύρισε την μπάλα στον Πασχαλάκη, εκείνος υπέπεσε σε γκάφα, καθώς η μπάλα του ξέφυγε, αλλά τελικά κατάφερε να την διώξει πάνω στην γραμμή.

Στο 22′ είχαμε οριζόντιο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ σε κεφαλιά του Σφιντέρσκι μετά από σέντρα του Τζόλη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (23′), σουτ του Τζόλη από πλάγια θέση, απομάκρυνε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Στην επανάληψη, δυνατό σουτ του Ριέρα στο 50΄ έφυγε άουτ. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 56′ με δυνατό σουτ του Σφιντέρσκι μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Αστέρας κατάφερε να ανταποδώσει το τέρμα εννέα λεπτά αργότερα (65΄) με τον Μουνάφο από κοντά, μετά από αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Όλες οι λεπτομέρειες της αναμέτρησης στο overfm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα