Ασπρόπυργος: Ένοπλοι ακινητοποίησαν φύλακα πάρκινγκ και έβαλαν φωτιά σε νταλίκες, το «πρόσωπο της νύχτας» και η διπλή δολοφονία

Μια εμπρηστική επίθεση σε χώρο πάρκιγνκ, δίπλα σε βενζινάδικο, στον Ασπρόπυργο, έθεσε σε συναγερμό την Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα τέσσερις ένοπλοι (με καλάσνικφ) ακινητοποίησαν τον φύλακα του πρατηρίου καυσίμων και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε δύο μεγάλες νταλίκες, σε χώρο πάρκινγκ δίπλα από το βενζινάδικο, οι οποίες καταστράφηκαν ολοσχερώς ενώ κάηκε και ένα αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι στις

νταλίκες χρησιμοποιήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός.

Η φωτιά κατασβήστηκε μετά από επιχείρηση 21 πυροσβεστών και επτά οχημάτων. Οι Αρχές εξετάζουν αν η επίθεση αυτή συνδέεται με την διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό. Μάλιστα, σύμφωνα με το Open λέγεται ότι ο χώρος ανήκε σε νονό της νύχτας.

Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης επί της οδού Μεγαρίδος στον #Ασπρόπυργο Αττικής. Επιχείρησαν 21 #πυροσβέστες με 7 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 10, 2023

#ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ #ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ #ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ_ΕΠΙΘΕΣΗ #ΦΩΤΙΑ #ΕΝΟΠΛΟΙ #ΝΤΑΛΙΚΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα