Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Πρόκριση 1-2, έγραψε ιστορία ο Θρύλος (vid)

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο με επική η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στην παράταση με γκολ του Ελ Αραμπί. Δείτε βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Άρσεναλ

- Ολυμπιακός: Επική η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στην παράταση με γκολ του Ελ Αραμπί. Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στο Λονδίνο με μια πρόκριση - όνειρο σε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές στην ποδοφαιρική ιστορία της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Άρσεναλ από την επόμενη φάση του Europa League και προκρίθηκε στους 16. Με ψυχή και καρδιά χιλίων... λεόντων, οι Πειραιώτες ανέτρεψαν την ήττα τους με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», έστειλαν αρχικά τον αγώνα στην παράταση με το γκολ του Σισέ (53') και παρά το γεγονός ότι η Άρσεναλ ισοφάρισε στο 113', ο Ελ Αραμπί «μίλησε» τελευταίος κι έδωσε μία απίστευτη πρόκριση στον Ολυμπιακό!

{https://twitter.com/EuropaLeague/status/1233160588857106432?s=20}

Οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν με τον Σισέ, όμως η αγγλική ομάδα ισοφάρισε στην παράταση για να έρθει ο Ελ Αραμπί δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του έξτρα χρόνου να πετύχει το χρυσό 1-2.

Την ώρα που όλα έδειχναν πως η μεγάλη εμφάνιση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς δεν θα είχε αποτέλεσμα, ήρθε ως απομηχανής θεός της μπάλας ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί να γράψει το 1-2 στο 120' έπειτα από σέντρα του Μασούρα.

Λίγο νωρίτερα ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε ευκαιρία που δεν χάνεται για την ισοφάριση, αφού αστόχησε σε κενό τέρμα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Ολυμπιακού ανασυγκρότησαν τις δυνάμεις τους και κυνήγησαν το δεύτερο γκολ με περίσσιο πάθος. Κι αν είχαν λίγο παραπάνω τύχη ή καλύτερες επιλογές στα τελειώματα, θα μπορούσαν να έχουν βρει το «χρυσό» γκολ στις προσπάθειες των Τσιμίκα και Ελ Αραμπί στις καθυστερήσεις.

Υπομονή για τους φίλους του Θρύλου μέχρι το μεσημέρι που ο Ολυμπιακός θα μάθει ποιος θα είναι ο επόμενός αντίπαλος.

{https://twitter.com/EuropaLeague/status/1233158438668185600?s=20}

{https://twitter.com/EuropaLeague/status/1233162656267296769?s=20}

Μαρινάκης: Μεγάλη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον αγώνα και την επική νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ:

Οι δηλώσεις του Πέδρο ΜαρτίνςΔηλώσεις από τον «χρυσό» σκόρερ του Ολυμπιακού Γιουσέφ Ελ ΑραμπίΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑΡΣΕΝΑΛΒΙΝΤΕΟEUROPA LEAGUE
Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρσεναλ - Ολυμπιακός, Πρόκριση 2-1, Θρύλος,arsenal - olybiakos, prokrisi 2-1, thrylos