Αρπαγή Μαρκέλλας: «Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτή τη γυναίκα» δηλώνει ο αδερφός της μικρής

Δίπλα στη 10χρονη Μαρκέλλα που παραμένει στο νοσοκομείο, βρίσκεται ο αδελφός της ο οποίος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Ο 25χρονος  ζητά να διανυκτερεύει κοντά στην αδερφή του, ενώ θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα, ενδεχομένως ένα ολόκληρο κύκλωμα.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν

ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», ανέφερε ο αδερφός της 10χρονης, μιλώντας στο MEGA.

Ο Χρήστος δεν έκανε καμία ερώτηση στην αδερφή του για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της 33χρονης. Η μικρή το μόνο που του εκμυστηρεύτηκε από μόνη της, ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

Ο αδελφός της 10χρονης, κατέθεσε σήμερα αίτηση διανυκτέρευσης στο νοσοκομείο που φιλοξενείται προσωρινά.

Παιδοψυχολόγοι και άνδρες της αστυνομίας κάνουν τα πάντα για να μάθουν κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Ο 25χρονος εκτιμά πως η αδελφή του μπορεί να δώσει και άλλα σημαντικά στοιχεία στις Αρχές.

«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη».

Ανοικτό το ενδεχόμενο να εμπλέκεται η 33χρονη σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της μικρής, τόνισε πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν συνένοχοι της κατηγορουμένης στην υπόθεση, ακόμη και κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

«θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια νέα υπόθεση Μαντλίν» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ενώ τόνισε ότι δεν αποκλείται η δικαιοσύνη να επεκτείνει το κατηγορητήριο σε απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς η 33χρονη  χορήγησε και ναρκωτικά στο παιδί. Όπως επίσης πρόσθεσε αναμένεται να ζητήσει να ερευνηθεί το κινητό της 33χρονης. 

«Φαντασίωση πολλά που είπε η μικρή» λέει η 33χρονη

Σε κάθε περίπτωση, όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη -απολογούμενη- αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις στην μικρή Μαρκέλλα, αποδεχόμενη μόνο την προμήθεια ναρκωτικών, την οποία απέδωσε στην τοξικοεξάρτησή της, ενώ υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ισχυρίζεται ότι η μικρή την ακολούθησε «οικειοθελώς»

Κατά την απολογία της φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη την ακολούθησε «οικειοθελώς» και απέδωσε σε «φαντασίωση» μέρος των όσων κατέθεσε στους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς. Κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι πρόθεσή της ήταν να φροντίσει την ανήλικη, θέλοντας να καλύψει το «ψυχικό κενό» που άφησε στην ίδια η έλλειψη του παιδιού της, το οποίο της «αποστέρησε εκδικητικά» ο πρώην σύζυγός της.

Τι δήλωσε ο Κούγιας :

Keywords
Τυχαία Θέματα