Άρης Πορτοσάλτε: Έφυγε εκνευρισμένος από το στούντιο, «Ρε δε μας παρατάς πρωί - πρωί;» (βίντεο)

Ανέβηκε το θερμόμετρο στο τηλεοπτικό στούντιο, το πρωί της Δευτέρας, όπου ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σηκώθηκε και έφυγε από το πλατό φανερά ενοχλήμένος.

Φωτιές άναψε η (τηλεοπτική) συζήτηση μεταξύ των δημοσιογράφων Άρη Πορτοσάλτε και Φοίβου Κλαυδιανού, που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του πρώτου από το στούντιο!

Η κουβέντα ξεκίνησε με αφορμή δημοσιεύματα για την επιταγή ακρίβειας, που λέγεται ότι είναι στο τραπέζι των κυβερνητικών μέτρων και κάπου εκεί άρχισε η ένταση μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του Φοίβου Κλαυδιανού.

Το αποκορύφωμα ήταν τα σχόλια του πρώτου για το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών.

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με τον Άρη Πορτοσάλτε να λέει on air: «Ποιος είσαι εσύ που μου κάνεις μομφή, ήρθες εδώ Δευτεριάτικα... Μα ένας δημοσιογράφος κάνει σε έναν άλλο δημοσιογράφο μομφή; Ποιος είσαι ο εισαγγελέας; Εκπροσωπείς κάτι; Είσαι η Αριστερά που έρχεται και τιμωρεί; Τι θα πει κάνω μομφή; ... Ρε δε μας παρατάς πρωί πρωί;».

Σε αυτό το σημείο, ο Άρης Πορτοσάλτε σηκώθηκε από την καρέκλα και αποχώρησε εκνευρισμένος από το στούντιο πριν καν ολοκληρωθεί η συζήτηση με τον Φοίβο Κλαυδιανό και την Χριστίνα Κοραή.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στην εκπομπή του ΣΚΑ¨Ϊ:

#ΑΡΗΣ_ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ #ΚΑΥΓΑΣ #ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ_ΣΤΑΘΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα