Αραμπατζή: Σιδερόφρακτη και αστυνομοκρατούμενη η πόλη των Σερρών για την έλευση του Παπαδημούλη

«Σιδερόφρακτη και αστυνομοκρατούμενη η πόλη των Σερρών για την έλευση του κ. Παπαδημούλη – Πρόκληση για το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Φωτεινή Αραμπατζή, βουλευτης Σερρών.

«Η μετατροπή της πόλης των Σερρών σε μια σιδερόφρακτη και αστυνομοκρατούμενη πόλη με πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας και δεκάδες κλούβες της Αστυνομίας για να προφυλάξουν τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη

και την εκδήλωση, στην οποία παρίσταται, προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών.» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Τα προσωπικά στοιχεία και οι ταυτότητες, που ζητούνταν ακόμη και από περιπατητές, που βρίσκονταν κοντά στον χώρο της ομιλίας του κ. Παπαδημούλη, θυμίζουν δυστυχώς άλλες «σκοτεινές εποχές» και όχι μια ευνομούμενη και δημοκρατική χώρα.

Όμως μεγάλη ανησυχία για την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος προκαλούν και οι αθρόες προσαγωγές, χωρίς καμία δικαιολογία, πολιτών, που πήγαν ειρηνικά να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην Συμφωνία των Πρεσπών. Ο κ. Παπαδημούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν είναι Βενεζουέλα αλλά ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα, όσο κι αν οι ίδιοι προσπαθούν να μοιάσουν σε αυταρχισμό τον σύντροφό τους Μαδούρο.

Και επίσης θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο λαός έχει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα και να διαδηλώνει ειρηνικά και να αντιδρά κατά μιας συμφωνίας, την οποία θεωρεί εθνικά επιζήμια. Οι Αντιδημοκρατικές, πρωτοφανείς πρακτικές, που εφαρμόζονται απόψε το βράδυ στην πόλη των Σερρών θα πρέπει να καταδικαστούν αμέσως και απερίφραστα από τον κ. Παπαδημούλη και βεβαίως και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Σε διαφορετική περίπτωση δεν τιμά αλλά προσβάλλει την θέση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που κατέχει» καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα