Απτόητος επιζών στην Τουρκία, απεγκλωβίστηκε με το τσιγάρο στο στόμα

Επιζών από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία αφηγείται πώς ζούσε κρατήθηκε ζωντανός κάτω από τα ερείπια, με το τσιγάρο στο στόμα.

Το viral βίντεο με τον Soner Tugtekin να βγαίνει ζωντανός με ένα τσιγάρο στο στόμα έφερε ελπίδα σε πολλούς, την ώρα που η γυναίκα και η κόρη του έχασαν τη ζωή τους κάτω από τα συντρίμια.

Ο Soner Tugtekin, ένας 58χρονος άνδρας, διασώθηκε 48 ώρες μετά τον διπλό σεισμό που έπληξε την τουρκική πόλη Adiyaman, βγαίνοντας από τα ερείπια με ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο στο στόμα.

Σύμφωνα με το middleeasteye, τα βίντεο με τον Tugtekin να καπνίζει καθώς βρισκόταν στο φορείο έγιναν viral, με τους χρήστες του διαδικτύου να λένε ότι τους έδωσε έναν λόγο να χαμογελάσουν μέσα στην τραγωδία.

Καθώς τα σωστικά συνεργεία τον παρακαλούσαν να αφήσει το τσιγάρο του, ο Tugtekin τους έδιωχνε με την πυγμή και την αυτοπεποίθηση ενός ανθρώπου που είχε ξεφύγει από τον θάνατο.

«Είχα μαζί μου μόνο καπνό και 1,5 λίτρο νερό. Ο αναπτήρας μου έμεινε από βενζίνη εξαιτίας του υπερβολικού καπνίσματος. Δεν μπορούσα να ανάψω τα τσιγάρα μου», εξήγησε στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης την Τετάρτη.

Απτόητος από την κατάσταση, ο Tugtekin είπε ότι όταν τελείωσε το υγρό του αναπτήρα «έλυσε» το πρόβλημα του αναπτύρα, σπάζοντας τις μπαταρίες του τηλεκοντρόλ.

Μετά τη διαφυγή του, ο Tugtekin αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

{https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1623272126147964928?}

#ΣΕΙΣΜΟΣ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΕΠΙΖΩΝ #ΤΣΙΓΑΡΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα