Απορρίφθηκε η ένσταση του Προμηθέα για τον ημιτελικό με το Λαύριο, την Τρίτη «κληρώνει» για ΑΣΕΑΔ

Απορρίφθηκαν, αργά το βράδυ της Δευτέρας 31/5, oι ενστάσεις του Προμηθέα για τον πέμπτο ημιτελικό με το Λαύριο. Οι Πατρινοί, μετά την ήττα - ανατροπή στον 5ο ημιτελικό από την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, προχώρησαν σε 3 ενστάσεις με σκοπό την επανάληψη του αγώνα.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ άκουσε το απόγευμα της Δευτέρας 31/5 τις απόψεις των εκπροσώπων των δυο ομάδων και αποφάσισε να απορρίψει εν τέλει την ένσταση των Πατρινών οι οποίοι θα αποφασίσουν αύριο για το αν θα προσφύγουν στο

ΑΣΕΑΔ κάνοντας έφεση.

Η πλευρά του Προμηθέα κατέθεσε ένσταση γιατί ο Γιάννης Αγραβάνης θα έπρεπε να είχε αποβληθεί με δυο αντιαθλητικά φάουλ και δεν έπρεπε να σουτάρει αυτός τις βολές του αντιαθλητικού στα 46" για το τέλος αλλά ο αντικαταστάτης του, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Το Λαύριο υποστήριξε πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα από την στιγμή που το παιχνίδι έληξε με διαφορά επτά πόντων (81-74). Πλέον δεν αποκλείεται η υπόθεση να τραβήξει ακόμα περισσότερο εφόσον ο Προμηθέας προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Επιπλέον, παραμένουν σε εκκρεμότητα οι ορισμοί των τελικών και των μικρών τελικών, ενώ καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι η 12η Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απορρίφθηκε, Προμηθέα, Λαύριο, Τρίτη, ΑΣΕΑΔ,aporrifthike, promithea, lavrio, triti, asead