Αποκάλυψη Καλλιακμάνη για τους αστυνομικούς στο Λασίθι: «Ο ένας είχε εκφράσει την πρόθεση να αυτοκτονήσει»

Αποκάλυψη για το θάνατο των δύο αστυνομικών που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Λασιθίου, έκανε ο Γιώργος Καλλιακμάνης. «Ο ένας είχε εκφράσει σε συναδέλφους του την πρόθεση να αυτοκτονήσει», είπε ο έμπειρος αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Για τους μυστηριώδεις θανάτους των δύο αστυνομικών, που φαίνεται πως οι ίδιοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους με διαφορά λίγων ωρών, μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Την ίδια ώρα, θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία

του Λασιθίου μετά τον απαγχονισμό των δύο αστυνομικών, με την ΕΛΑΣ να μην σχετίζει τα δύο περιστατικά. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι δύο συνάδελφοι -αν και δεν υπηρετούσαν στο ίδιο τμήμα- αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν την ίδια μέρα, με τον ίδιο τρόπο και στην ίδια γεωγραφική περιοχή.

«Μίλησα με αστυνομικούς στον Άγιο Νικόλαο, το παιδί ήταν πιεσμένο. Του είχαν αφαιρέσει το όπλο», ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης. «Δεν ήταν από την Κρήτη και δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, απ' όσα ξέρω. Επίσης, δεν είχαν συνυπηρετήσει», πρόσθεσε.

Ο έμπειρος αξιωματικός είπε ακόμη ότι ο δεύτερος αστυνομικός παρακολουθούνταν από ψυχίατρο γιατί «ήθελε βοήθεια». «Άφησε σημείωμα, ενώ λένε οι συνάδελφοι πως είχε πει στο παρελθόν την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει».

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ #ΛΑΣΙΘΙ #ΕΛΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκάλυψη Καλλιακμάνη, Λασίθι,apokalypsi kalliakmani, lasithi