Αποκάλυψη Paris Match: Ο πασίγνωστος σκηνοθέτης με τον οποίο είναι ζευγάρι η Μόνικα Μπελούτσι

Μια νέα ιστορία αγάπης φαίνεται πως γεννήθηκε στον κινηματογράφο πριν από τέσσερις μήνες και μάλιστα υπό άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Paris Match» - εδώ και τέσσερις μήνες - Τιμ Μπάρτον και Μόνικα Μπελούτσι είναι ζευγάρι!

Οι δύο τους φέρεται να ήρθαν πιο κοντά στα παρασκήνια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière στη Λιόν της Γαλλίας.

Πιο

συγκεκριμένα, η 58χρονη σταρ, η οποία ήταν επίτιμη προσκεκλημένη στο φεστιβάλ, απένειμε στον 64χρονο σκηνοθέτη το βραβείο Lumiere lifetime achievement. Το ζευγάρι εθεάθη επίσης να παρακολουθεί την ταινία «Silent Documentary Film», που σκηνοθέτησε το 1895 ο αείμνηστος Γάλλος σκηνοθέτης Louis Lumiere.

Και οι δύο ήταν ελεύθεροι τον περασμένο Οκτώβριο - οπότε και διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους στη Λιόν - καθώς η Μόνικα Μπελούτσι είχε χωρίσει από τον καλλιτέχνη Nicolas Lefebvre το 2019, ενώ ο Τιμ Μπάρτον είχε χωρίσει με τη μητέρα των παιδιών του, Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, πολύ πριν, το 2014.

Εδώ και τέσσερις μήνες, ο 64χρονος Αμερικανός και η 58χρονη Ιταλίδα σύναψαν σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πριν τελικά αποκαλυφθεί το ειδύλλιό τους.

«Με παρασύρει η στιγμή και το ένστικτο. Δεν υπάρχει ορθολογισμός, μόνο συναισθήματα. Αγαπάς ή δεν αγαπάς», είχε δηλώσει παλαίοτερα η Μόνικα Μπελούτσι.

#ΜΟΝΙΚΑ_ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ #ΕΡΩΤΑΣ #ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ #ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκάλυψη Paris Match, Μόνικα Μπελούτσι,apokalypsi Paris Match, monika beloutsi